1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2015 12:51

Ποτέ δεν μας ρώτησαν...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο επικεφαλής της επιτροπής πρωταθλημάτων Χρήστος Σύλλας, δικαιολογήθηκε για τη μη αναπλήρωση του κενού του Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας "ρωτήσαμε τον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Πορφύρα, αλλά δεν ήθελαν να παίξουν στην Α1 γυναικών"

Ο Πορφύρας είναι ο πρώτος που τον διαψεύδει και η ΕΟΠΕ πρέπει να κάνει πρόσκήση ενδιαφέροντος σε όλες τις ομάδες γυναικών για να καλύψουν το κενό. Αυτό λέει η λογική και η ηθική, αντί τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η επιστολή διάψευσης "Υποχρεώνομαι, δυστυχώς, να διορθώσω το κείμενο σας. Με καλή διάθεση. 

Η ΕΟΠΕ δεν γνωρίζω αν και τι έπραξε με τον Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά, σας διαβεβαιώ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ρώτησε ή βολιδοσκόπησε τον Πορφύρα εάν επιθυμεί ή όχι να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών, για την περίοδο 2015-2016. Εάν διακινεί τέτοιου είδους ''πληροφόρηση'' όποιος σχετίζεται διοικητικά ή οργανικά με την Ομοσπονδία, παρακαλώ να αναφερθεί ονομαστικά. 

Ο Πορφύρας σέβεται απόλυτα ( και το έχει αποδείξει, με προφανές κόστος ) τους κανονισμούς, ωστόσο, παρακαλώ όπως η σχέση σεβασμού είναι αμφίδρομη απο όσους αβασάνιστα χρησιμοποιούν το όνομα του.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.





Με εκτίμηση

Νίκος Δελαγραμμάτικας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ