1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2015 00:12

Κόντρα σε «Πάμβο» και παράδοση ο ΠΑΟ

Δύο εβδομάδες μετά την αναμέτρηση τους στον τελικό του τουρνουά «Α.Αθανασόπουλος» στη Νέα Πέραμο όπου ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-2 σετ οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο νοκ άουτ αγώνα για την Α΄φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» (10/10, 19.00, Γεωργουλέας, Φραγκάκης).

Είναι η τρίτη φορά οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν για το Λιγκ Καπ. Και οι δύο προηγούμενες συναντήσεις βρήκαν νικητή τον Παμβοχαϊκό, όμως, αυτή τη φορά οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως η πρόκριση στο φάιναλ-4 είναι μέσα στους στόχους της σεζόν.

Στον Παμβοχαϊκό το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η περίπτωση του Κάιο. Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος έχει τραυματστεί στους κοιλιακούς και όλη την εβδομάδα δεν έχει κάνει προπονήσεις.

Χριστόπουλος: «Πρώτα το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος είπε: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μπροστά στο κοινό μας και να ξεκινήσουμε δυνατά. Μας ενδιαφέρει να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας αλλά και στο βάθος μας ενδιαφέρει και η πρόκριση. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα. Με προβληματίζει ο τραυματισμός του Κάιο και θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του».

Πανταλέων: «Ναι, θέλουμε την πρόκριση»

Πανέτοιμος αγωνιστικά είναι ο Παναθηναϊκός. Για πρώτη φορά στο τριφύλλι μιλούν για πρόκριση στο φάιναλ-4 καθώς η συμμετοχή στα τελικά που θα γίνουν στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου αποτελεί στόχο για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους παίκτες του. «Ναι, θέλουμε την πρόκριση στα τελικά. Ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν. Οι ομάδες είναι ανέτοιμες και το πρωτάθλημα θα αρχίσει σε 15 ημέρες. όπως έχει πει και ο κόουτς πρώτα πρέπει να παίξουμε σωστό βόλεϊ και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο Παμβοχαϊκός έχει δυνατή ομάδα και το διαπιστώσαμε και στο τουρνουά της Νέας Περάμου», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων που στο παρελθόν έχει αγωνιστει και στον Παμβοχαϊκό.

Δεν κερδίζει στο Βραχάτι ο ΠΑΟ

Είναι η τρίτη φορά που ο Παμβοχαϊκός και ο Παναθηναϊκός θα ανμετρηθούν στο Λιγκ Καπ. Και τις δύο προηγούμενες ο Παμβοχαϊκός νίκησε και μάλιστα στην έδρα του με 3-0 (7/10/2013) και 3-1 σετ (19/10/2014). Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες πριν περίπου δύο εβδομάδες στον τελικό του τουρνουά «Α.Αθανασόπουλος» στη Νέα Πέραμο όπου και παλι επικράτησε ο Παμβοχαϊκός με 3-2 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ