1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-03-2015 23:17

Ξεχείλισε το ποτήρι στον Άρη

Η ήττα με 3-0 από τον Φοίνικα Σύρου ήρθε φυσιολογικά για τον Άρη. Τα προβλήματα, οικονομικά και μη, φαίνεται ότι έχουν εξουθενώσει, κι όχι άδικα, τους παίχτες, η υπομονή των οποίων εξαντλείται και οι αποχωρήσεις των Νικηφορίδη (πριν μήνες) και Ντόχερτι (αυτή την εβδομάδα) είναι ενδεικτικές για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και οι αθλητές είχαν πάρει απόφαση να μην κατέβουν στον αγώνα με τον Φοίνικα, κάτι που την τελευταία στιγμή δεν έγινε, καθώς θα ήταν κρίμα για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μέλκας, τόνισε ότι δεν φαίνεται... φως στο τούνελ και το μόνο που τους έχει μείνει είναι η διάθεση των παιχτών.

«Μία ομάδα που πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο γήπεδο πρέπει να κάνει και σωστή προπόνηση. Εδώ και τρεις εβδομάδες υπάρχουν ανοικτά πολλά θέματα που στέκονται εμπόδιο στη σωστή προετοιμασία. Έχουμε μπει σε μεγάλες περιπέτειες και βαθμολογικά και οργανωτικά. Δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα και αυτό μας απογοητεύει. Προπονητικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες στη διάθεση των παικτών. Δε μπορώ να ζητάω τίποτα περισσότερο. Στις αρχές της εβδομάδας εξωδιοικητικοί παράγοντες από το υστέρημα τους έδωσαν κάποια χρήματα στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε και τους ζητάμε συγγνώμη που δε μπορέσαμε να βγάλουμε κάτι καλύτερο στο γήπεδο».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ