1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-09-2014 21:34

Με όπλο το μπλοκ ο Φοίνικας

Με επικράτηση του Φοίνικα ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Συριανών και της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και έχοντας ως δυνατό στοιχείο το μπλοκ ο Φοίνικας κέρδισε την Κηφισιά 3-0 και περιμένει την αυριανή ημέρα (13/09 και ώρα 16:30) για να δοκιμάσει ξανά τις δυνατότητες του. Το βάρος των επιθέσεων για τον Φοίνικα πήρε αρχικά ο Ντόκιτς, ενώ πολύ καλή εικόνα, ειδικά από το δεύτερο σετ κι έπειτα παρουσίασε και ο νεαρός Πλάνιτς. Για την Κηφισιά Γιοβάνοβιτς, Φερέρα και Ρουμελιωτάκης ανέλαβαν το σκοράρισμα.

Η ομάδα του Παβλίσεβιτς είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, με την Κηφισιά να πλησιάζει, αλλά να την ξεπερνά μόνο στο δεύτερο σετ (20-19). Ωστόσο το δυνατό μπλοκ του Φοίνικα δεν τους επέτρεψε να ζητήσουν πολλά. Στο τρίτο σετ αν και οι Συριανοί έκαναν αρκετά λάθη στο σέρβις, η Κηφισιά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. 

Ο Κώστας Αρσενιάδης δοκίμασε όλους τους παίκτες του, ενώ ο Ζάρκο Παβλίσεβιτς δεν χρησιμοποίησε τους Αρβανίτη, Ρούση και Βελέτζα. 

Ο διεθνής λίμπερο, Νικήτας Εφραιμίδης είπε μετά τη λήξη του αγώνα: «Είναι το πρώτο φιλικό για την ομάδα μου. Είναι πολύ νωρίς. Δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα δουλεύει καλά και βάζει τις βάσεις για να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες».

Τα σετ: 0-3 (18-25, 25-27, 17-25)

Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Αρσενιάδης): Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Φερέρα, Παπαγγελόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Χατζηπροδρόμου, Κούνας, Κόβαλτσουκ, Σούρδι.

Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ζάρκο Παβλίσεβιτς): Ντάμποβιτς, Ντόκιτς, Λάππας, Χαραλαμπίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Πλάνιτς / Εφραιμίδης (λ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Μουρούτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ