1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2023 23:40

E.Σ.Α.Π.: Η ημέρα που θα ανοίξει ο διαγωνισμός για τη wild card και πότε θα επιλεγεί η εκλεκτή ομάδα

Την προσεχή Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου θα βγει στον «αέρα» ο διαγωνισμός της wild card σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΕΣΑΠ. Σήμερα έγινε νέο έκτακτο Δ.Σ. όπου θα καθορίστηκαν τα κριτήρια (προϋποθέσεις) και η ποσόστοση ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση. Σύμφωνα με την ΕΣΑΠ ο διαγωνισμός θα μείνει ανοικτός μία εβδομάδα και μετά θα εξεταστούν οι αιτήσεις από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και όλα θα κριθούν από το Δ.Σ. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Νέα έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ έγινε σήμερα Τρίτη 5/9 προκειμένου να καθοριστούν οι προϋποθέσεις και η μοριοδότηση του διαγωνισμού της wild card που θα δοθεί σε μία ομάδα για τη σεζόν 2023-24.

Το τελικό κείμενο στάλθηκε στην ΕΟΠΕ και εφόσον υπάρξει συναίνεση την Πέμπτη 7/9 θα ανοίξει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους η οποία θα διαρκέσει 7 ημερολογιακές ημέρες.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μέσα από τις ποσοστόσεις που θα προκύψουν από τα κριτήρια τα οποία και θα ανακοινωθούν όταν ανοίξει δημόσια ο διαγωνισμός.

Μετά το κλείσιμο του διαγωνισμού τις αιτήσεις θα εξετάσεις η Επιτροπή Πρωταθλήματος και την τελική απόφαση θα πάρει το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ