1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2016 22:45

Φοίνικας: «Κύριε Μαυρομάτη να αναλάβετε τις ευθύνες σας, κάντε πάλι την κλήρωση»

Την παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη (από τον οποίο μάλιστα του ζητάει να αναλάβει τις ευθύνες του) και την επανάληψη της κλήρωσης της Γ΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών ζητάει με επιστολή της η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου η οποία δηλώνει αποφασισμένη μέχρι τελικής δικαίωσης. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε Βουλευτές, αθλητικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς καθώς και στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Η επιστολή:
Η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλει τα όσα έγιναν στην κλήρωση της Γ΄φάσης του κυπέλλου, ζήτησε την προσωπική παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και την επανάληψη της κλήρωσης. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στον υπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Η ανακοίνωση:

30/01/2016  ΑΡ.ΠΡΩΤ.187    

ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΟΙΝ : α)ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κο Σταύρο Κοντονή

β)Βουλευτή Κυκλάδων Κύριο Συρμαλένιο Νίκο

γ)Βουλευτή Κυκλάδων Κύριο Συρίγο Αντώνη

δ)Βουλευτή Κυκλάδων Μανιό Νικόλαο

ε)Βουλευτή Κυκλάδων Κύριο Βρούτση

στ)Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Χατζημάρκο Γιώργο

η) Δήμαρχο Ερμούπολης Κο Μαραγκό Γιώργο

θ)Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κυκλάδων

Αξιότιμοι Κύριοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου λαμβάνοντας γνώση των γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διαδικασία κλήρωσης της Γ’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, ζητά την επανάληψη της κλήρωσης, που κατέληξε να γίνει ορισμός, προκειμένου να αποκατασταθεί  η έννομη τάξη.

Η κατάφωρη καταστρατήγηση της προκήρυξης, με υποκειμενικά ,απροσδιόριστα, και μη προβλεπόμενα από την Ειδική Συμπληρωματική Προκήρυξη Γεωγραφικά κριτήρια, που τελικά αλλοίωσαν την κλήρωση για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Επειδή ουδόλως επιθυμούμε να διαταράξουμε την ομαλή διεξαγωγή του θεσμού, δίνουμε τη δυνατότητα στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ να παρέμβει επί της διαδικασίας επαναλαμβάνοντας την κλήρωση, που θεωρούμε ότι προσβάλλει ολόκληρο τον Ελληνικό Αθλητισμό, εφαρμόζοντας την προκήρυξη.

Καλούμε τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ να αναλάβει τις ευθύνες του!!!

Σε διαφορετική περίπτωση το Δ.Σ. της ομάδας μας θα επανεξετάσει τα δεδομένα και θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα (αθλητική, πολιτική ηγεσία, αθλητική δικαιοσύνη κ.λ.π.), προκειμένου να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Βόλεϊ, το οποίο απαξιώνεται από τέτοιου είδους διαδικασίες.

Η Σύρος είναι ένα σωματείο το οποίο έχει αποδείξει περίτρανα ότι σέβεται το «εὖ ἀγωνίζεσθαι», και ότι ξέρει να χάνει εντός των αγωνιστικών χώρων, όπως επίσης έχει αποδείξει ότι δεν υποκύπτει σε διαδικασίες που διαβάλλουν και υποβαθμίζουν το άθλημα που υπηρετεί, είτε αυτές γίνονται από ανικανότητα είτε από σκοπιμότητα είτε από ενδεχόμενο δόλο.

Με σεβασμό σε όλα τα συναγωνιζόμενα σωματεία και προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους που αγαπούν το βόλεϊ.

Ο πρόεδρος

Αντώνης Ρούσσος

Υ.Γ. Προς ενημέρωση των φιλάθλων οι οποίοι ενδεχομένως δεν γνωρίζουν τα της προκήρυξης, παραθέτουμε το άρθρο το οποίο αφορά τη Γ΄ φάση του κυπέλλου και στο οποίο ουδεμία αναφορά γίνεται περί γεωγραφικού διαχωρισμού των σωματείων, αλλά αντιθέτως διευκρινίζει με τον πλέον πασιφανή και κατηγορηματικό τρόπο ότι θα γίνει κλήρωση για να προκύψουν τα οκτώ ζευγάρια και οι νικητές αυτών θα προκριθούν στη δεύτερη αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 24/2/ 2016.

Τα σχετικά έγγραφα υπάρχουν στο foinikasclub.gr

15 σχόλια

  • Comment Link Φιλαθλος Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 08:56 posted by Φιλαθλος

    Φιλοι απο τη Συρο εχετε απολυτο δικιο για ολα οσα αναφερετε ολοι σας.Πιστευω ομως οτι αν ειχατε κληρωθει με ομαδα α2 δεν θα ειχατε κανει τοσο ντορο.Τωρα οσο μιλαμε για την ΕΟΠΕ και σαλιο.....χαλαμε και αξια τους δινουμε...!!

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 06:20 posted by pamvo fan

    Τι φωναζετε ρε παιδια.....
    Αν η κληρωση αδικουσε ολυμπιακο και παναθα τωρα θα χαμε νεα και σωστη κληρωση.(ποιος υπολογιζει την επαρχια;;;;)
    Διαβασατε καμια ανακοινωση απο τον γαυρο και τον βαζελο ητον πρωταθλητη μπαοκ;;;;;

  • Comment Link maragirl Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 00:52 posted by maragirl

    Έτσι...πατήστε τους οπως πατάνε τα σκουλήκια! Ολη η Ελλαδα μαζί σας.

  • Comment Link syrsol Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 22:01 posted by syrsol

    Φίλαθλε σου απάντησα επί της ουσίας αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις εκτός και αν ψάχνεις για βλάκες....Εκτός αυτού αν προσθέσεις τα έξοδα που θα κάνουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την φάση του κυπέλου δεν φτάνουν τα έξοδα που θα κάνει ο Φοίνικας για να έλθει στην Αθήνα να διανυκτερεύσει και να επιστρέψει. Μήπως νομίζεις ότι εμείς στη Σύρο τα χρήματα τα βρίσκομαι χάμω; Ωραίος ορισμός!!!!!!

  • Comment Link volleyfan Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 14:14 posted by volleyfan

    Προς Φιλαθλος, Εσυ να απαντησεις επι της ουσιας. Η "κληρωση" εγινε οπως λεει η προκηρυξη ή οχι. Αυτή είναι η ουσία. Ολα τα αλλα "αν" αυτο, "αν" εκεινο είναι ελλειψη επιχειρηματων και χουλιγκανισμοι ποδοσφαιρου. Γι'αυτο γραψ' τα σε αλλο site...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ