1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2016 19:21

Τρίτωσε το... καλό για το Μαρκόπουλο

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πήρε το Μαρκόπουλο που πέρασε από την Λάρισα με 3-0 στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Η ομάδα των Μεσοεγείων επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο, έφτασε μόλις στην 4η αγωνιστική του β’ γύρου στις τρεις νίκες (όσες είχε σε όλο τον πρώτο γύρο) ενώ ο Βέσκο Ιβάνοβιτς χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και την 16άχρονη πασαδόρο Αλεξανδράκη, με τον Φιλαθλητικό να μην μπορεί να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση.

Διαιτητές: Θεμελής, Παρασκευάς

Τα σετ: 14-25, 15-25, 17-25.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Λάμπρος Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου/ Αναγνωστοπούλου -λ, Μπουρλή, Κοντογιάννη, Γκαμζάρη, Γαλογαύρου, Σταμπουλή.

ΜΑΡΚΟΠΟΛΟ(Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Σαΐνι, Λιάγκη, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Πατέράκη/ Κοκίου – λ, Αλεξάκου, Καρακάση, Τσιάκουλα, Σιρίνινα, Νικολογιάννη.

«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Λάμπρος Πράππας «Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι αφού δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως το τέλος, αλλά αυτό που στεναχώρησε είναι ότι παίξαμε πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό».

«Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Βέσκο Ιβάνοβιτς «Ξέραμε τα προβλήματα που είχε ο αντίπαλος μας καθώς στηρίζετε πλέον σε νεαρά κορίτσια και το δύσκολο ήταν να πείσω την ομάδα να είναι συγκεντρωμένη γιατί το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια έκαναν αυτό που έπρεπε και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ