1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2013 04:48

Το μπολ των κουραμπιέδων

Η κλασική απάντηση των προπονητών μετά από μία κλήρωση πρωταθλήματος είναι: «Δε με νοιάζει η κλήρωση σε ένα πρωτάθλημα διότι σε ένα πρωτάθλημα όλοι παίζουν όλοι με όλους». Είναι σαν τη δήλωση των ποδοσφαιριστών: «Πιστεύω, πιστεύω πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά πιστεύω πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια».

Αν το φιλοσοφήσεις, όμως και ανατρέξεις σε γεγονότα που γίνονται μέσα σε ένα πρωτάθλημα η σειρά των αγώνων και άρα και η κλήρωση παίζουν καθοριστικό ρόλο. Χαράζει και το δρόμο του πρωταθλητή.

Θα μου πείτε γιατί τα λέμε όλα αυτά... Μα γιατί έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος Α1 γυναικών.

Για την ακρίβεια έγινε η κλήρωση των ομίλων σε Α2 ανδρών και γυναικών. Έτσι, μέσα στην αναμπουμπούλα και μιας και προέκυψε και η συνάντηση των προπονητών των ομάδων Α1 γυναικών με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής το σκέφτηκαν καλά και έβαλαν όλα τα πρωταθλήματα σε ένα πακέτο. Έτσι δεν συναντιώμαστε πολλές φορές, δεν σπαταλάμε βενζίνη για σούρτα φέρτα και δεν καίμε και ρεύμα στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κρίμα, όμως, που δεν κάναμε και την κλήρωση για δύο τρία χρόνια μπροστά. Δεν το σκεφτήκαμε αυτό...

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ