1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2013 11:07

Kληρώνει στα ...κρυφά

Στο παρελθόν η κλήρωση της Α1 γυναικών ήταν καλλιτεχνικό γεγονός, με τα κανάλια και τους φωτορεπόρτερς να σπρώχνονται για να απαθανατίσουν τις ωραιότερες αθλήτριες της Ελλάδας.

Η πρώτη κλήρωση εξάλλου επι διοίκησης Προσαλίκα ήταν φαντασμαγορική και απαράμιλλη, χάρη στις ενέργειες του Στάθη Νικολούζου, που έμεινε στα παρασκήνια και δεν μνημονεύτηκε από τον τότε πρόεδρο της ΕΟΠΕ.

Στις 13.00, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα διεξαχθούν οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών(πλην της Α1 ανδρών) και της Α1 γυναικών στα κρυφά. Μόλις την Πέμπτη ανακοίνωσε η Ομοσπονδία το γεγονός της κλήρωσης, χωρίς καμία προετοιμασία, χωρίς προβολή, χωρίς την ανάλογη δημοσιότητα που αρμόζει στο κορυφαίο γυναικείο άθλημα.

Είναι βέβαια χαρακτηριστικό του τρόπου που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ το βόλει γυναικών, παρότι στη διοίκηση της οι περισσότεροι ασχολούνται με αυτό και όχι με το ανδρικό. Ενισχύουν έτσι την άποψη μας ότι κάνουν τα πάντα με διαδικαστικό χαρακτήρα, γιατί πρέπει να γίνουν, χωρίς μεράκι και κέφι.

Απορίας άξιο είναι που δεν διαμαρτύρονται ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, τα Βριλήσσια, ο Ηρακλής Κηφισιάς, το Μαρκόπουλο, ο Παναθηναικός που επενδύουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το άθλημα.

Αλλά κι εδώ ισχύει το γνωστό "οι παράγοντες του βόλει έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν". Το κακόμοιρο βόλει έπεσε στην αφάνεια αφού διοικείται από μέτριους παράγοντες...
ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ