1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2013 11:11

«Μακελειό» για την παραμονή

Η συνέπεια των 12 ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ αλλά κυρίως η ενίσχυση και ο σοβαρός προγραμματισμός από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έχουν εκτοξεύσει το ενδιαφέρον στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα πριν καν γίνει η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2013-14.

Με το «καλημέρα» υπάρχουν σημαντικές διαπιστώσεις. Κατ΄αρχήν με την απουσία του Ηρακλή είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια που η Θεσσαλονίκη θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες. Ακόμα και το 1983 που ο Ηρακλής υποβιβάστηκε για πρώτη φορά ή όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανέβει ακόμα υπήρχε ο Δημόκριτος, ο Εσπερος Βυζαντίου ή η ΧΑΝΘ.

Επίσης είναι η πρώτη φορά που η Α1 κατά 50% έχει ομάδες που προέρχονται από την περιφέρεια, δηλαδή, έχει έξι ομάδες εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Μιλάμε για Σύρο, Πάτρα, Βραχάτι, Αιγίνιο, Αλεξανδρούπολη, Λαμία οπότε και από πλευράς μετακινήσεων τα έξοδα θα είναι περισσότερα. Από εκεί και πέρα θα γίνει... μακελειό για την παραμονή καθώς Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Κηφισιά, Άρης, Παναχαϊκή, Νίκη Αιγινίου και Λαμία θα δώσουν μάχη επιβίωσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

6 σχόλια

  • Comment Link zamboni Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 18:31 posted by zamboni

    @ΑΡΡΩΣΤΟ ΗΡΑΚΛΑΚΙ

    Στοίχημα ότι πριν το 2000 δεν ήξερες ούτε τι σχήμα έχει η μπάλα του βόλλευ.

    Και στην τελική, τι σε νοιάζει ποιο τμήμα φέρνει τα περισσότερα λεφτά; Χορηγός είσαι, ή κανας παράγοντας απ' αυτούς που περιμένουν να ρθει κανα φράγκο για να βάλουν τίποτα στην τσέπη;

    Το γυναικείο αναλογικά με τα λεφτά που έχουν πέσει και την προσοχή που του έχει δοθεί τόσα χρόνια από τον ΓΣ, έχει καταφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από το ανδρικό, το οποίο για να φέρει τις επιτυχίες που έφερε, χρειάστηκε να διαλυθεί κυριολεκτικά ολόκληρος ο ερασιτέχνης.

  • Comment Link anes Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 20:56 posted by anes

    ΑΡΡΩΣΤΟ ΗΡΑΚΛΑΚΙ το γυναικείο δεν πρωταγωνιστεί εις βάρους του αντρικού γιατί σχεδόν όλες οι παίκτριες είναι από τις ακαδημίες.Πέρσι το αντρικό είχε ξένους ενώ το γυναικείο καμία,πρόπερσι το αντρικό είχε ρόστερ πρωταθλητισμού και το γυναικείο έπαιζε με κοριτσάκια.Το αντρικό πλέον αν παρακολουθείς τσαμπιονς λιγκ δεν υπερτερεί σε τίποτα από το γυναικείο.Τα χρήματικά έπαθλα τεράστια είναι για όλες τις ομάδες(αντρικές και γυναικείες) και οι χορηγοί επίσης.Θες να σου θυμίσω ότι στο κύπελλο το αντρικό πήγε στο Ρέθυμνο με αεροπλάνο ενώ το γυναικείο δεν πήγε καν.Απλά στο γυναικείο υπήρξαν ελπιδοφόροι προπονητές και έγινε πολύ καλή δουλειά στις κοπέλες κάτω των 20.Δεν υπήρξαν δαπανηρές μεταγραφές όπως στο αντρικό.Επειδή εσύ ή και γενικότερα οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν ασχολείστε με το γυναικείο δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται.Και από το volleynews να πάρεις παράδειγμα στα ντέρμπι του γυναικείου γίνονται 50 σχόλια ενώ στου αντρικού ελάχιστα.Τα γήπεδα της α1 γυναικών έχουν αρκετά παό αυτά κόσμο (βλέπε ΑΕΚ,Ρέθυμνο,ΠΑΟ και άλλα).Και σε φόρουμ του εξωτερικού πυ παρακολουθώ περισσόετρος κόσμος ασχολείται με το γυναικείο τσαμπιονς λιγκ.

    Και μόνο που λες ότι δεν ασχολείται κανείς με το γυναικείο φαίνεται πως ποια είναι η σχέση σου με το βόλει.

    Μην αλλάζεις 50 ονόματα.

  • Comment Link ΑΡΡΩΣΤΟ ΗΡΑΚΛΑΚΙ Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 10:00 posted by ΑΡΡΩΣΤΟ ΗΡΑΚΛΑΚΙ

    συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο σχετικά με τον Ηρακλή.Πρέπει να σημειώσω ομως ότι εξίσου υπεύθυνοι είναι πλέον κι αυτοί που έμμεσα ή άμεσα στηρίζουν αυτούς που έφεραν την ομάδα στα σημερινά χάλια. Ολοι αυτοί που δέχονται τη σημερινή κατάσταση δεν είναι άμοιροι ευθυνών αλλά ανήκουν στην ίδια συνομοταξία.Οσο για την προώθηση του γυναικείου θα ήθελα να θυμίσω στον αγαπητό φίλο που αναρωτιέται, ότι ο Ηρακλής δεν έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη και δεν έγινε η ομάδα θρύλος του ελληνικού βόλει από το γυναικείο αλλά από το ανδρικό.Και είναι τουλάχιστον ιεροσυλία κάποιοι να κάνουν το κομμάτι τους με το γυναικείο σε βάρος του ανδρικού. Ως γνωστόν το γυναικείο είναι ελάχιστα ανταποδωτικό.Χωρίς χορηγίες από το ανδρικό δεν υπάρχει γυναικείο.Ακόμα κι αυτό το μικρό μπάτζετ πολλές φορές γίνεται με χορηγίες του ανδρικού.Γι αυτό νομίζω ότι αν γίνεται κάτι τέτοιο σε βάρος του ανδρικού, όλοι αυτοί που το κάνουν είναι υπόλογοι.Και στο φινάλε ποιος ασχολείται ρε παιδιά με το γυναικειο πέρα από τις αθλήτριες, τους γονείς τους και τους ντεμέκ εφόρους; Κανείς.Ο Ηρακλής έγινε μεγάλος στο άθλημα από το ανδρικό.Εκτός κι αν κάποιοι που τον έχουν μικρύνει τόσο κι επειδή είναι ανίκανοι να τον μεγαλώσουν ξανά προτιμούν να ασχολούνται με το γυναικείο όπου τη βγάζουν με 2 κατοσταρικα το μήνα για τις βενζίνες και τα λεωφορεία των αθλητριών.Αυτό όμως είναι απλά ντροπή για τον Ηρακλή.Οποιος δε μπορεί να ανταπεξέλθει στο ανδρικό ας τα παρατήσει γι αυτούς που μπορούν κι ας ασχοληθεί με το γυναικείο όπου στην καλύτερη περίπτωση είναι να τερματίσει στην τεταρτοπέμπτη θέση. Αυτό οραματίζονται κάποιοι για τον Ηρακλή;

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 06:48 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    Ελάτε τώρα Κύριε Ασημακόπουλε. Μήν βάζετε τόν ΠΑΟ στίς ομάδες πού θά παλαίψουν γιά νά μήν υποβιβασθούν. Αφού ή ομάδα αυτή ΔΕΝ πέφτει μέ τίποτε.Φέτος,γιά νά μήν πάμε στά περσυνά,υποβιβάσθηκε καί στό παρκέ αλλά καί στά χαρτιά,αλλά νά πού ξαναπαίζει στήν Α1.Όσο γιά τήν προσπάθειά σας νά κατηγοριοποιήσετε τίς ομάδες τής Α1 σέ δύο ταχυτήτων μέ ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ,ΦΟΙΝΙΚΑ, καί ΕΘΝΙΚΟ νά χρήζονται απώ τώρα υποψήφιοι γιά τίς θέσεις 1-5,καί τίς υπόλοιπες νά αγωνίζονται γιά τήν παραμονή,επιτρέψτε μου νά τήν θεωρώ άστοχη τουλάχιστον.
    Άν δήτε στό τέλος τό ΑΙΓΙΝΙΟ,τήν ΚΗΦΙΣΙΑ, ή τήν ΑΕΚ στίς θέσεις 4-6,καί τήν ΣΥΡΟ μέ τόν ΕΘΝΙΚΟ ή τόν ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ στά μπαράζ παραμονής,λέμε τώρα,τί θά πήτε τότε ;.
    Οί συλογικές,οπαδικές,ή οποιεσδήποτε άλλες προτιμήσεις στόν δημοσιογραφικό χώρο,επιτρέψτε μου,θεωρώ ότι είναι καλό νά απουσιάζουν.
    Μέ εκτίμηση,ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

  • Comment Link anes Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 22:57 posted by anes

    Γιατί είναι κακό να προωθούν περισσότερο το γυναικείο;Eκεί τα μπάτζετ είναι μικρότερα..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ