1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2013 11:56

To καλάθι του παπά

Μετά από 24 χρόνια στο ρεπορτάζ είδαμε επιτέλους χαμογελαστά πρόσωπα στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου. Ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μόνο θετικά μπορεί να εισπράξει κανείς τα όσα έγιναν την Δευτέρα το απόγευμα με την παρουσίαση των ομάδων τριών τμημάτων:

Του ανδρικού βόλεϊ, του γυναικείου βόλεϊ και του γυναικείου μπάσκετ. Πρώτη φορά έγινε το αυτονόητο από την διοίκηση των οπαδών. Οι ομάδες του βόλεϊ να ξεκινήσουν μαζί τη σεζόν. Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές μοιράστηκαν ανησυχίες και προβληματισμούς και παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ τα οποία ανταποκρίθηκαν θετικά..

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έπαιζε ακόμα με την επιβίωση του και η ομάδα οργανώθηκε αρχές Οκτωβρίου παραμονές του εναρκτήριου σερβίς. Πρόπερσι ακόμα δεν είχε προσληφθεί ο προπονητής καθώς ο Νίκος Μπουτσορής δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας αρχές Αυγούστου κι ενώ βρίσκονταν με την Εθνική Παίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ