1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2013 22:01

Σώθηκε ο Ηρακλής

Η απόρριψη της έφεσης του Ηρακλή από το ΑΣΕΑΔ δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν παρά μόνο λύπη για το αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο ιστορικός σύλλογος. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι οι διοικούντες του «γηραιού» την τελευταία 15ετία, αλλά και όσοι έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις πως το τεράστιο σκάνδαλο των υπερτιμολογήσεων μπορεί να κουκουλωθεί.

Όπως απέδειξαν οι έρευνες των αρμόδιων οικονομικών αρχών οι παρατυπίες και οι παρανομίες δεν έχουν προηγούμενο. Οι παραβάσεις σύμφωνα με την έκθεση του ΣΔΟΕ αγγίζουν τα 130 εκ. Ευρώ. Το ποσό από μόνο του δείχνει πως η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή χρησιμοποιήθηκε ως όχημα παράνομου πλουτισμού ορισμένων επιτήδειων που κατέστρεψαν τον σύλλογο και το όνειρο χιλιάδων αθλητών και αθλητριών.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δίνει ένα τέλος στην ψευδαίσθηση που είχαν ορισμένοι ότι ο Ηρακλής θα μπορούσε να την γλιτώσει ή να μην τιμωρηθεί. Το θετικό είναι πως πλέον η πλειοψηφία των οπαδών του Ηρακλή έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και για αυτό πληθαίνουν οι φωνές που λένε πως η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει από την Γ΄τοπική της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης και όχι από στην Α2 όπου η κατάσταση θα διαιωνίζεται.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Κώστα Ασημακόπουλου στο gazzetta.gr
Περισσότερα από την κατηγορία: « To καλάθι του παπά Mπράβο Αχιλλέα! »

3 σχόλια

  • Comment Link Trello Iraklaki Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 18:44 posted by Trello Iraklaki

    Συμφωνω απολυτα οτι ειναι η χρυση ευκαιρια του Ηρακλη για μηδενισμο του κοντερ ομως με ποιους και με ποιο ΑφΜ; Με τους τυπαρες που φετος τα κανανε μπαχαλο και με το ΑΦΜ του ΓΣ; Δε νομιζω. Οι πρωτοι επεδειξαν πληρη ανικανοτητα χειρισμων και το ΑφΜ θα ειναι μονιμα βραχνας ακομα κι αν φτασει η ομαδα στην Α1 και παλι. Αδεια θα παρει; Οχι βεβαια. Υπαρχει λυση ομως απλα αυτοι που θελουν να πιστευουν οτι εχουν τις τυχες του Ηρακλη στα χερια τους θα πρεπει να αφησουν τους εγωισμους και να απευθυνθουν σε αυτους που εχουν αποδειξει οτι μπορουν να βοηθησουν. Αν οχι τοτε θα ειναι διπλα υπολογοι.

  • Comment Link Founes Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 16:53 posted by Founes

    Εμπρός στο "μοντέλο ΑΕΚ" λοιπόν... κατά τ'αλλα τα 130εκ του Ηρακλή και τα 170 της ΑΕΚ έγιναν απλά καπνός! Κανείς δεν θα έχει ευθύνες, κανείς δεν θα πληρώσει τα σπασμένα, εκτός απο όλους εμάς...

  • Comment Link Founes Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 16:53 posted by Founes

    Εμπρός στο "μοντέλο ΑΕΚ" λοιπόν... κατά τ'αλλα τα 130εκ του Ηρακλή και τα 170 της ΑΕΚ έγιναν απλά καπνός! Κανείς δεν θα έχει ευθύνες, κανείς δεν θα πληρώσει τα σπασμένα, εκτός απο όλους εμάς...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ