1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2013 15:40

Oι νοσταλγοί του μουσακά

Η αποχώρηση της ΑΕΚ από το νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ μοιάζει με λύτρωση για την «Ενωση» αλλά στην πραγματικότητα διαιωνίζει ένα σοβαρό πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι παράγοντες των προηγούμενων διοικήσεων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και που κάποια στιγμή οι παράγοντες της νέας διοίκησης πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Ορισμένοι στην ΑΕΚ πιστεύουν πως το ζήτημα θα λυθεί όπως με την ΠΑΕ αλλά οι φτωχές και ταπεινές μας γνώσεις δεν μας επιτρέπουν να συμφωνήσουμε. Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να διαλύθηκε αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με το ΤΑΑ ακόμα κι αν διαλυθεί με τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα. Το ΤΑΑ ΑΕΚ δεν πτώχευσε, απλά σταμάτησε να υπάρχει λόγω υποβιβασμού της ομάδας από την Α1 στην Α2 ανδρών.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 10:20 posted by ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ

    σωστότατο το κείμενο, έτσι ακριβώς είναι.Παρακαλώ τον κο Ασημακόπουλο να στείλει το σχόλιό του στα γραφεία του Ηρακλή(Αγ.Δημητρίου 159)μήπως και καταλάβουν αυτοί οι τύποι που διοικούν-λέμε τώρα-ότι ούτε για τον Ηρακλή υπάρχει σωτηρία. Με το ΑΦΜ του ΓΣ ο Ηρακλής δεν θα επανέλθει ποτε στην Α1.Και μη μου πει κανείς ότι θα ρυθμίσει και θα πληρώνει με μηδενικά έσοδα χρέη πολλών δεκάδων εκατομμυρίων.Αραγε λοιπόν γιατί αυτοί που έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΓΣ επιμένουν να μη δέχονται την ενναλακτική λύση της επαννεκίνησης με νέο ξεχωριστό ΑΦΜ το οποίο από όσα γνωρίζω υπάρχει ήδη; Γιατί να πάει στα ερασιτεχνικά ο Ηρακλής με κόκκινο ΑΦΜ και να μην ξεκινήσει από την αρχή με καθαρό ΑΦΜ; Ας μας απαντήσουν αν μπορούν. Αλλά τι να απαντήσουν.Αυτοί οι άσχετοι πέρυσι έδιωξαν τη διοίκηση Κολύμπατζη που τους τα έλεγε ενώ και φέτος κάνουν πάλι το ίδιο λάθος αφήνωντας εκτός ανθρώπους που μπορούν να αναγεννήσουν τον Ηρακλή, μόνο και μόνο από εγωισμό και κακία.Δύο χαμένα χρόνια εξαιτίας της ΠΑΛΗ και της ανοχής των οργανωμένων.Αν είχαν ακούσει την προηγούμενη διοίκηση στην ιστορική συνέλευση του συλλόγου τον Ιούνιο του 2012, τώρα ο Ηρακλής θα ήταν και πάλι στην Α1 καθαρός με νέο ΑΦΜ και έτοιμος για νέους τίτλους.Είναι οι αποκλειστικά υπευθυνοι για το χάλι της ομάδας.Καλώ όλους αυτούς που θέλουν το νέο να το τολμήσουν και να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλους τους άσχετους που ούτως ή άλλως δεν εκπροσωπούν κανένα γι αυτό και μείνανε μόνοι τους.Τολμήστε επιτέλους και ο κόσμος θα είναι δίπλα σας.Ο απλός κόσμος που αγαπάει το βολει και όχι οι περιφερόμενοι οπαδοί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ