1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2013 12:23

Είμαστε ό,τι τρώμε

«Είμαστε ό,τι τρώμε», λένε οι διαιτολόγοι. «Είμαστε ότι ψηφίζουμε» λένε οι ακτιβιστές. «Είμαστε ότι σερβίρουμε» λέμε στο ελληνικό βόλεϊ. Άλλη μία πίκρα από την Εθνική ανδρών. Δε μιλάμε για την ήττα από το Βέλγιο με 3-0. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει 3-2 σετ και 16-14 στο 5ο σετ. Το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Και νίκη να κάναμε θα έπρεπε να νικήσουμε και στο Βέλγιο για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό.


Η ιστορία της πρόκρισης δεν τελείωσε αλλά η εφετινή παρουσία της Εθνικής ανδρών δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σε σχέση και με τα προκριματικά των ομίλων τον Σεπτέμβριο του 2012 η ομάδα είναι κάτω 40% και κυρίως έχει χάσει τη δύναμη της και τη φαντασία της. Παίζει βόλεϊ άλλης εποχής και αυτοσχεδιάζει ανάλογα με το αντίπαλο.

Όποιος είδε τον σημερινό αγώνα και έχει να παρακολουθήσει βόλεϊ πάνω από μία διετία το θεωρεί έκπληξη. Όποιος έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη την Εθνική Ελλάδας, συνολικά το ευρωπαϊκό βόλεϊ και κυρίως τη δουλειά που έχουν κάνει οι Κάτω χώρες αλλά και οι σκανδιναβικές χώρες θα μπορεί να εξηγήσει πολλά.

Σε γενικές γραμμές: Το Βέλγιο δεν είναι ομάδα να βρίσκεται στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά είναι ομάδα για 8αδα και βάλε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Ζήτω το έθνος! Oι νοσταλγοί του μουσακά »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ