1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2013 22:24

Πρόεδρος Φένια

Ο Κώστας Ασημακόπουλος γράφει στο gazzetta για το νέο μοντέλο διοίκησης του βόλεϊ, που πιθανώς να φέρει και την σωτηρία του αθλήματος. 
Όταν ο Σάκης Ψάρρας σε μία πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών και των αθλητριών με δημοσιογράφους έλεγε πως οι αθλητές θα πάρουν το βόλεϊ στα χέρια τους πρέπει να κοίταγε πολύ μπροστά. Μάλλον την Φένια Παπαγεωργίου θα εννοούσε ή κάτι σαν το μοντέλο της Φένιας στην ΑΕΚ. Μία αθλήτρια από ακραία και λίμπερο βρέθηκε να γίνει πρόεδρος στο τμήμα. Βέβαια, όπως έχουμε γράψει κατ΄ επανάληψη στην Ελλάδα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Κοιμάσαι σε παλάτι και πέφτει και σε πλακώνει, κοιμάσαι στο παγκάκι και βρίσκεις πορτοφόλι.

Η ιστορία της Παπαγεωργίου δεν είναι μία απλή ιστορία. Είναι πιθανότατα το μοντέλο σωτηρίας του αθλήματος και ειδικά του γυναικείου βόλεϊ που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ευαισθησίες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Διάβασε περισσότερα στο: Πρόεδρος Φένια | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ