1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2013 15:05

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Ανάμεσα στα άλλα που είπε στη ραδιοφωνική συνέντευξη του ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο,

ότι στο θέμα της αντικατάστασης του Ηρακλή, "ψήφισε ανάποδα, αντί να πάρει την ευθύνη πάνω του"

"Όμοιος, ομοίου αεί πελάζει". Με λίγα λόγια κατηγορεί τον Ταρνατώρο ότι κάνει αυτό που έχει εισαγάγει ο ίδιος στο ΔΣ της ΕΟΠΕ. Όταν καίει μια υπόθεση, αφήνει στους άλλους την πλειοψηφία, κι αυτός διαφωνεί, για να μη στεναχωρήσει τον εκάστοτε θιγόμενο.

Οι σωστοί πρόεδροι όμως βγαίνουν μπροστά, ψηφίζουν πρώτοι και προσπαθούν να πείσουν τους άλλους για το δίκιο της ψήφους του για να βγει το σωστό κατά τη γνώμη τους αποτέλεσμα, για το καλό του βόλει.

Στην ΕΟΠΕ και στην ΕΣΑΠ όταν καίνε τα κάστανα αφήνουν να τα βγάλουν οι άλλοι από τη φωτιά, αφού όμως πριν από την ψηφοφορία, μιλούν παρασκηνιακά με τους συμβούλους για να βγει η απόφαση που βολεύει. Και στο τέλος οι πρόεδροι διαφωνούν. Τζάμπα μάγκες δηλαδή.
Φαντασθείτε τον εκάστοτε πρωθυπουργό να μειοψηφεί των υπουργών σε κάθε κρίσιμη συνεδρίαση. Αν δεν παραιτηθεί μετά από την ήττα του, γίνεται πρόταση μομφής. Όλα τα άλλα είναι πολιτικάντικα και δικηγορίστικα κύριοι.

Είπε ακόμη ότι ο προϋπολογισμός είναι 1 εκατομμύριο και τα λειτουργικά έξοδα 900.000. Τότε γιατί λειτουργεί η ΕΟΠΕ. Ας κλείσει για να γλυτώσουμε τα λεφτά των φορολογουμένων. Αν δεν μπορείτε να περιορίσετε τα λειτουργικά έξοδα και δεν μπορείτε να φέρετε έσοδα, κλείστε το μαγαζί και σταματήστε να κάνετε τους παράγοντες.

Κι αν η Εθνική δεν δουλέψει το καλοκαίρι, γιατί να παίρνει μηνιάτικο 1500 ευρώ ο κάθε Λεώνης επί τρεις μήνες; Για να αυξάνονται τα λειτουργικά έξοδα ή για να μη διαμαρτύρεται όπως οφείλει κάθε σωστός ομοσπονδιακός προπονητής που δεν προπονεί τους διεθνείς παίκτες;

 
ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Περισσότερα από την κατηγορία: « Oρεστιάδα ή Παναθηναικός; Πρόεδρος Φένια »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ