1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2013 12:59

Άλλη ιστορία ο Ντίμα

Η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να αγωνιστεί τελικά η ομάδα των ανδρών στο Τσάμπιονς Λιγκ και η αποχώρηση του Ντίμα Φιλίποφ που επιβεβαιώθηκε μέσω... Πολωνίας αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στον σχεδιασμό των πρωταθλητών. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεσαν και από τα σύννεφα. Έτσι κι αλλιώς και ο διεθνής πασαδόρος μετά τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι το είχε πεί: «Ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ολυμπιακό».

Η δήλωση του είχε προκαλέσει αντιδράσεις τότε και ο ίδιος επιχείρησε να το... μαζέψει με νέα δήλωση αλλά η αλήθεια, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ο Φιλίποφ αποφάσισε να κάνει μία νέα στροφή στην καριέρα του όπως άλλωστε το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Ο Ντίμα δεν κάνει τίποτα στην τύχη. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στον Ολυμπιακό ήθελε να γίνει βασικός και το πέτυχε. Μετά ήθελε τους τίτλους για τους εξαργυρώσει με ένα καλό διεθνές συμβόλαιο που θα του ανοίξει το δρόμο για επιτυχημένη καριέρα και ένα σίγουρο πουγγί για τα γεράματα.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ