1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 22:30

Φεύγει ο Μπέμε, την... κοπάνησε και ο Κράουζε

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Σεμπάστιαν Κράουζε το Φοίνικα. Ο Γερμανός αθλητής χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την ομάδα έφυγε για την πατρίδα του.

Από τη Σύρο θα φύγει εντός των ημερών και ο Ματίας Μπέμε. Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

«Σε μία απαράδεκτη ενέργεια, που δεν αρμόζει σε επαγγελματία αθλητή, προχώρησε ο Σεμπάστιαν Κράουζε. Ο 23χρονος Γερμανός αθλητής εγκατέλειψε αιφνιδίως την ομάδα, χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Φοίνικα γι’ αυτή του την απόφαση. Ο αθλητής απείχε αδικαιολόγητα από την σημερινή προπόνηση της ομάδας και αναχώρησε άμεσα για την πατρίδα του χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από τον σύλλογο. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά του».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link GIO Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 09:22 posted by GIO

    Οταν η διοικηση του Φοινικα "διερρεε"στα ΜΜΕ οτι θα αντικατασταθει τον Δεκαμβριο κι αυτος(!)ηταν σιγουρη η δυσαρεσκεια του παιχτη και πιθανο να συμβει κατι τετοιο.απλα δειχνει απειρια και κακη διαχειρηση.Οπως και οτι αυτη την στιγμη εχει 2-3 ξενους διαγωνιους!Απλα ψαχνουν δικαιολογιες στις κακες επιλογες τους..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ