1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2016 11:59

«Τίτλοι και ακαδημίες»

Τα όνειρα της Κηφισιάς δεν τελειώνουν στο Φάιναλ 4 Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κόντος, όπως δήλωσε στο πλάισιο της συνέντευξης Τύπου, έχει βάλει ψηλα τον πήχη. Όπως είπε θέλει να κατακτήσει ένα ή και περισσότερους τίτλου, αλλά και να φτιάξει ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες.

«Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ο ΑΟΠ κουβαλάει την ιστορία του ΑΟ Κηφισιάς και προήλθε από τη συνένωση με τη Μεταμόρφωση. Έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες και πολύ καλό προποπονητή. Τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και τον πρώην δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο, αν όχι και τίτλους στο ανδρικό βόλεϊ. Γιατί όχι να κάνουμε αρχή από το κύπελλο. Ξεκινήσαμε μεγάλη προσπάθεια και στις ακαδημίες. Θέλουμε κάποια στιγμή να έχουμε στην ομάδα δικά μας παιδιά και να τονώσουμε το ανδρικό βόλεϊ που φθίνει. Στο φάιναλ-4 πάμε για να πρωταγωνιστήσουμε και να πάρουμε το κύπελλο».

«Έχουμε όνειρα και πλάνα»

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι του Δήμου σε βόλεϊ και μπάσκετ και τόνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης του ΑΟΠ Κηφισιάς. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φάιναλ-4 του κυπέλλου, ενώ σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου είπε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλεψη για να κατασκευαστεί κολυμβητήριο και προπονητήρια στην οδό Ποταμού που θα αποσυμφορήσουν το πρόγραμμα στο Ζηρίνειο. Είμαστε κοντά σε συμφωνία και για ένα γυμναστήριο με ειδικό μπαλόνι, ενώ έχουμε και ένα ακόμα πλάνο που ευελπιστούμε να γίνει καλό καλό αλλά δε θέλω να πω περισσότερα για την ώρα. Έχουμε πολλά όνειρα και πολλά πλάνα για τον αθλητισμό του Δήμου Κηφισιά».

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 21:31 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    @ΑΟΟΦΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. Αυτό θά πεί ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
    Τί κρίμα πού γιά τούς "γνωστούς λόγους" ελάχιστοι θά παρακολουθήσουν τή γιορτή τού F4 μέσα από τό κλειστό τής Γλυφάδας.
    Πολύ θά'θελα τό "Λιούγκας" νά είναι γεμάτο από ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ τών ομάδων πού θά φωνάζουν,θά τραγουδάνε,καί θά χειροκροτούν γιά τήν ομάδα τους,μακρυά από ποδοσφαιρικά εμβατήρια μέ αφιερώσεις σέ μάνες καί αδελφές τών αντιπάλων,καί εκείνα τά απαράδεκτα "ουουουουου" στά σερβίς τών αντιπάλων λές καί είναι πιθήκια. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ..
    "Εμείς" θά κάνουμε τά πάντα γιά νά κρατήσουμε τό βόλεϊ "εκτός" βεληνεκούς ποδοσφαίρου,καί ίσως έτσι τή γλυτώσει πού λένε καί ξημερώσει κάτι καλύτερο,διαφορετικά.. Άδειες εξέδρες,"ειδικές αδειες" στά παιχνίδια,καί πολλά βήματα πίσω κάθε σεζόν,μέχρι πού θά τό αφανίσουμε.
    Ευχαριστώ γιά τίς ευχές στήν ομάδα μου.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

  • Comment Link ΑΟΟΦΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 09:50 posted by ΑΟΟΦΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ