1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2016 11:32

«Κύριε, θα πάω να δω βόλεϊ, θα έρθετε;»

Όλα τα είδαμε στην συνέντευξη Τύπου της Κηφισιάς ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών. Όλα τα... λεφτά ήταν η σκηνή που περιέφραψε ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Νικολάκης (είναι δάσκαλος φυσικής αγωγής σε σχολείο), με μια μικρή μαθήτριά του που όλο χαρά του ανακοίνωσε ότι θα πάει να δεί βόλει βόλεϊ.

«Κύριε ο μπαμπάς μου πήρε εισιτήρια για να δω βόλεϊ. Θέλετε να έρθετε;», είπε το κοριτσάκι. ««Δεν γνωρίζω εάν το κοριτσάκι γνώριζε πως θα αγωνίζομαι στο κύπελλο αλλά μου φάνηκε πολύ ωραίο όλο αυτό. Τα παιδιά αγαπάνε το βόλεϊ αρκεί κάποιος να τα σπρώξει σε αυτό», είπε ο Νικολάκης και πρόσθεσε για όσους υποστηρίζουν πως σύντομα θα κρεμάσει τα παπούτσια του: «Θα κάνουν κλαμπ με τη γυναίκα μου που όλο μου λέει να σταματήσω για να μείνω σπίτι. Δεν έχω σκοπό να σταματήσω...».

Ο Νικολάκης αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κάνει ο ΑΟΠ στις υποδομές: «Ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια στα παιδικοεφηβικά τμήματα και αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό. Είναι τυχερή η τοπική κοινωνία της Κηφισιάς που μέσα στην γειτονιά υπάρχουν τόσο σημαντικές προσπάθειες και ομάδες που προσφέρουν τέτοιο θέαμα».

Για την πορεία της ομάδας και για το φάιναλ-4 του κυπέλλου ο Νικολάκης είπε: «Έχουμε καλή διοίκηση, καλούς παίκτες και οι επιλογές του προπονητή μας πετυχαίνουν κάθε καλοκαίρι. Εδώ χρειάζεται και λίγο τύχη. Πάμε στο φάιναλ-4 για να διασκεδάσουμε την συμμετοχή μας. Δεν έχουμε άγχος. Ειδικά εάν περάσουμε στον τελικό θα γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι».

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 09:47 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Αρχηγέ,πάμε νά τό χαρούμε γιά μία ακόμη φορά. Δέν έχουμε μόνο καλή διοίκηση καί καλούς παίχτες. Έχουμε καί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ πού λατρεύουν τό βόλεϊ,τό ξέρουν καλά, αλλά είναι καί απαλλαγμένοι από ποδοσφαιρικά σύνδρομα καί εξαρτήσεις,καί επίσης ξέρουν νά χειροκροτούν ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ακόμη καί ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ,καί τό έχουμε αποδείξει επί σειρά ετών.
    Πάμε λοιπόν γιά "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" τού F4 πού έχει καί τή μεγαλύτερη αξία.
    Γιατί τό βόλεϊ,ΕΙΔΙΚΆ ΤΩΡΑ, θέλει εκτός από ποιότητα, ΚΑΙ ΗΘΟΣ,διαφορετικά..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ