1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2015 21:58

O Kαλμαζίδης και η διαφορά NOVA-EΡΤ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Παρά την παταγώδη αποτυχία της Εθνικής γυναικών, παρέμεινε στο τιμόνι της ο Γιάννης Καλμαζίδης

 που είχε τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα άσχημα αποτελέσματα. Καλώς όμως έπραξε η ΕΟΠΕ.

Ο Καλμαζίδης είναι στο κλαμπ των κορυφαίων ελλήνων προπονητών, δεν είχε όμως ...μυρωδιά από βόλει γυναικών, καθώς δεν παρακολούθησε παιχνίδια του πρωταθλήματος, λόγω ΠΑΟΚ και κάλεσε τις χειρότερες υποδοχείς.

Αν παραμείνει στην Εθνική και δει 50-60 παιχνίδια θα μάθει και θα είναι πιο υποψιασμένος το καλοκαίρι, αφού οι περσινές ακραίες δύσκολα θα βρεθούν στην εξάδα, αφού πρόχειρα-πρόχειρα μας έρχεται το όνομα της Τσίμα, που δεν κλήθηκε καν. Και απ ότι μάθαμε ήθελε και θέλει να παίξει στην Εθνική.

Για τα λίμπερο δεν το συζητάμε καν, αφού οι Κονόμι, Κοκκινάκη είναι μακράν οι καλύτερες και πρέπει να καπαρώσουν τις δυο θέσεις. Αρκεί να δώσει η ΕΟΠΕ 700 ευρώ, για να πάρει ελληνική αθλητική υπηκοότητα η πρώτη.

Για να καταλάβετε πόσο άσχετοι είναι οι υπεύθυνοι στην ΕΟΠΕ αρκεί να ας αναφέρουμε ότι ο γνωστός... ανεύθυνος που ζει από το ελληνικό βόλει πίστευε ότι η Κονόμι έπαιξε ως αλβανίδα και έπρεπε να πληρώσουμε στην αλβανική ομοσπονδία για να την "αποκτήσουμε". Μα η κοπέλα ήρθε 3 χρονών στην Ελλάδα και έμαθε βόλει στο Μαρκόπουλο.

Για να καταλάβετε πως λειτουργούν στην Ομοσπονδία και πόσο πολύ τους απασχολεί η πρόοδος της εθνικής γυναικών... Όσο για τον Καλμαζίδη θα τον προτιμούσαμε στην εθνική ανδρών, αλλά εκεί υπάρχει ο ακλόνητος Δρίκος, που στα προκριματικά παίζει το τελευταίο χαρτί του. Αν προκριθεί θα μείνει, αν αποκλεισθεί, μη τον είδατε...

 Παρακολουθήσαμε ένα καταπληκτικό, ευρηματικό όλο μεράκι αφιέρωμα της Νοβα για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, χάρη στο κέφι της διεύθυνσης του καναλιού και των Πρίντεζη, Λώλη, Παπαιωάννου, Μπαραικτάρη.

Ας τα βλέπει η ΕΟΠΕ που δεν κουβέντιασε καν με το συνδρομητικό κανάλι, παρότι έχει στο μενού τους τις δυο μεγαλύτερες ομάδες της Α1 γυναικών, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό και πληρώνει από πάνω και 2000 ευρώ την παραγωγή κάθε ματς.

Το έδωσε στην ΕΡΤ, των δεκάδων δημοσιογράφων, που όχι μόνο δεν έκαναν αφιέρωμα, αλλά μετά βίας μεταδίδουν τα αποτελέσματα των αγώνων... Ας ελπίσουμε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης να ξεπεράσει τα προσωπικά πείσματα και να το σκεφτεί διαφορετικά του χρόνου, προκειμένου να αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει το βόλει γυναικών.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

6 σχόλια

  • Comment Link KATERFORY Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 16:02 posted by KATERFORY

    κυριε λεμονιδη επειδη προφανως εχετε εμμονη με την ΕΡΤ και αυτο σας βγαίνει σε καθε άρθρο. Μάθετε ότι έγινε αφιερωμα διάρκειας 15 λεπτων για όλες τις ομάδες απο την κυρία Μαραγκού και διάφορα επι μερους αφιερωματα στις πρωτες εκπομπές της ert sport που ειδικεύεται σε βολει χαντμπολ και πολο. Αυτά για να μην δίνετε τη δικη σας μονοδιάστατη αποψη

  • Comment Link Φίλαθλος Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 15:47 posted by Φίλαθλος

    Αν παει σε συνδρομητικό σε τέτοια τραγική οικονομικά εποχή θάφτηκε απο πλευράς τηλεοπτικής προώθησης στον πολυ κόσμο

  • Comment Link manos dem Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 11:40 posted by manos dem

    Κύριε Λεμονίδη,δεν τα ξέρετε καλά.Από την Πετρούπολη έμαθε βόλλευ η Κονόμι,εκτός αν πιστεύετε ότι ήρθε 3 ετών στην Ελλάδα και στα 18 που πήγε στο Μαρκόπουλο έπιασε για πρώτη φορά μπάλα.

  • Comment Link Vangelis Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 09:47 posted by Vangelis

    Πόσο δίκιο εχεις PASTOR και μετα θα παρακαλανε για καλη κληρωση μην χασουμε πάλι απο την Πορτογαλία.Όσο για τους ανδρες οπως εγραψε και ο κ Λεμονίδης ειναι η τελευταία του ευκαιρία του Δρίκου...

  • Comment Link PASTOR Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 03:12 posted by PASTOR

    Παγκόσμια πρωτοτυπία θα έπρεπε να γράψετε αποτελεί η παραμονή του προπονητή με την παταγώδη αποτυχία, όπως αναφέρεται και σχολιάζεται πολύ εύστοχα.Δύο συνεχόμενες χρονιές κατάφερε ο Καλμαζίδης να πετύχει το απόλυτο μηδέν και παρ'ολα αυτά να παραμένει στο τιμόνι της Εθνικής.Μήπως η Εθνική έχει γίνει club για δικούς μας ανθρώπους και παίκτριες;γιατί ο συγκεκριμένος προτιμήθηκε πάλι και παρέμεινε;μα έχει δώσει δείγματα γραφής δύο χρόνια.Μετά θα βρούμε άλλη δικαιολογία;Το σύνθημα είναι το εξής.για κλάματα κατάντησαν το βόλλευ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ