1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2014 20:17

«Φοράει» τα... ευρωπαϊκά του ο Εθνικός

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και για τέταρτη στην ιστορία του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται να βγει έξω από τα σύνορα προκειμενου να συμμετάσχει στη προκριματική φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ. Το πρώτο ταξίδι και ευχή όλων όχι τελευταίο θα γίνει στην Ελβετία για να αντιμετωπίει την Σόνενβερτ. 


Η Σονενβέρντ έχει στη σύνθεση της έναν Αυστραλό, τον Τζόρνταν Ρίτσαρντς που αγωνίζεται διαγώνιος. Προπονητής της είναι ο Ντερβισάι Μπουχάρ και γενικά είναι μια άγνωστη ομάδα, όπως άγνωστος είναι και ο Εθνικός για τους Ελβετούς, όπως αναφέρουν στην προαναγγελία τους για τους αγώνες. Δεν είναι έμπειρη καθώς μόλις πέρσι άρχισε να παίρνει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρσι απέκλεισε την κυπριακή ΑΕ Καραβά για να προκριθεί στην κύρια φάση της διοργάνωσης και να αποκλειστεί από την Χοτ βόλεϊ Βιέννης.

Ο πρώτος αγώνας θα δοθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21.00 στην έδρα της TV Σόνενβερντ. Διαιτητές θα είναι οι Μαρκ Μπλόεμχάρντ, Μάρκο Σγκρο. To στάδιο Sportzentrum Burkertsmatt είναι λίγο πιο έξω από την πόλη Σόνενβερτ.Η ρεβάνς θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου στις 19.00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά τη νίκη του στο Βραχάτι επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ διανυκτέρευσε στην Αθήνα και σήμερα το πρωί αναχώρησε για την ομώνυμη ελβετική πόλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ