1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2014 10:00

Ο θρύλος της Ορεστιάδας

Κάθε φίλος του βόλεϊ που σέβεται τον εαυτό του και το άθλημα που υπηρετεί, αισθάνεται πως η σημερινή βραδιά είναι ξεχωριστή. Όσο πιο ψηλά κοιτάξεις στον χάρτη της ελληνικής επικράτειας τόσο πιο ψηλά θα δεις το φιλέ. Εκεί που συναντιούνται τα σύνορα της χώρας με την Τουρκία και την Βουλγαρία, εκεί που το βόλεϊ είναι εθνικό σπορ, εκεί απόψε γιορτάζουν.

Κι όταν μιλάμε για χαρά και για γιορτή εννοούμε για την γνησιότητα της έκφρασης και του αυθορμητισμού μιας Ελλάδας που ελπίζει, αντιστέκεται και προσδοκά. Έτσι και η Ορεστιάδα στο χώρο του βόλεϊ.

Η κωμόπολη από τη χώρα του... πουθενά στην εσχατιά των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων, εκεί που σμίγει το παράπονο με την αλήθεια, εκεί που ταυτίζεται η γνησιότητα με τον ρομαντισμό, εκεί είναι και πάλι το κέντρο του ελληνικού βόλεϊ.

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link γιωργος κωστας Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 09:11 posted by γιωργος κωστας

    ασημακοπουλε σ ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια..εχουμε ενα μικρο παραπονο για σενα που δεν ηρθες ο ιδιος στην ορεστιαδα...ελπιζουμε με την πρωτη ευκαιρια ν ερθεις να δεις απο κοντα τι γινεται στο γηπεδο.. καταπληκτικο το αρθρο σου...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ