1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2014 20:42

Αυτόν τον άνθρωπο ποιος θα τον βοηθήσει;

Ο Γιώργος Σιμόπουλος με άρθρο του στο lamiastar.gr εκφράζει τους προβληματισμούς του για το πόσο θα αντέξει ακόμα ο προέδρος του Γ.Σ.Λαμία Χρήστος Καρβούνης που εδώ και μία 10ετία κρατάει ψηλά της σημαία του βόλεϊ στην Φθιώτιδα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Λαμία, συντελείται η μεγαλύτερη επιτυχία στον σωματειακό αθλητισμό της πόλης. Ο Γυμναστικός σύλλογος Λαμία καταφέρνει να βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθλήματος της πετοσφαίρισης και όχι μόνο. Κάθε χρόνο για 10 συνεχόμενα χρόνια, φέρνει και μία επιτυχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με το όνομα Λαμία.

Κι όμως, η συμπεριφορά των λεγόμενων "φορέων" της πόλης και του νομού είναι σαν να φέρνει την καταστροφή. Η απόλυτη αδιαφορία.

Μήπως αντί για δέκα χρόνια επιτυχία, συντελείται δέκα χρόνια έγκλημα;

Μήπως αυτή η ομάδα κάνει κακό αντί για καλό στην πόλη;

Ποιός δεν μπορεί να χωνέψει τόση επιτυχία τελικά;

Γιατί τόσος φθόνος σ' αυτήν την πόλη;

Γιατί τα γράφω όλα αυτά;

Μα γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όταν δηλαδή ο στόχος επιτυγχάνεται, διαβάζω μία ευχαριστήρια ανακοίνωση του ήρωα προέδρου του ΓΣ Λαμία Χρήστου Καρβούνη
που από την μία λέει ευχαριστώ και χαίρεται και από την άλλη στενοχωριέται που για άλλη μία χρονιά τον έχουν ξεχάσει όλοι.

Αν κάνει έγκλημα ο άνθρωπος, να τον σταματήσουμε με κάθε τρόπο (άλλωστε το προσπάθησαν κάποτε/κάποιοι).

Αν δοξάζει τη Λαμία και δεν αντέχουμε τόση δόξα, ας τον εξορίσουμε. Να φύγει, να πάει αλλού..(το έκαναν κάποτε κι αυτό, στέλνοντας το final 4 στην Πάτρα..και μετά έτρεχαν για φωτογραφίες στον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό)

Αν όμως μπορούμε να εκτιμήσουμε την προσφορά του, τότε ας το κάνουμε έμπρακτα κι ας αφήσουμε την κοροϊδία, επιτέλους!!
Είναι σίγουρο ότι μόνο αυτός ξέρει πως χτίζεται, συντηρείται και πετυχαίνει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για ΔΕΚΑ συναπτά έτη η ομάδα τους στόχους της, με τα λιγότερα υλικά εφόδια από όλους τους αντιπάλους της.

Και κάτι τελευταίο, λόγω προεκλογικής περιόδου. Οι υποσχέσεις των υποψηφίων αυτοδιοικητικών, είναι καλό να υλοποιούνται, πριν πάμε στην κάλπη...

Πηγή: lamiastar.gr

3 σχόλια

  • Comment Link πεταδορος Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 12:55 posted by πεταδορος

    τα μισά μας λες γιώργο,για πες και πόσους έχει φεσώσει ο καρβούνης,για να κράτηση την σημαία του volley ψηλά?για κάνε μια έρευνα σαν δημοσιογράφος που είσαι.

  • Comment Link warrel Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 06:05 posted by warrel

    Μόνο που ο φίλος Γιώργος λέει τη μισή αλήθεια...
    δεν λέει ότι ο συγκεκριμένος κύριος Χρήστος, έχει έχει ένα σωρό παίκτες και προπονητές , νυν και πρώην απλήρωτους , οι οποίοι έχουν κάνει προσφυγές διότι επί σειρά ετών τους κορόιδευε και τους κοροιδεύει συστηματικά ...να μην μιλήσω για οφειλές προς τρίτους (ταξιδιωτικά , προμηθευτές , ξενοδοχεία)...
    και ίσως το καλύτερο θα ήταν να ζητήσει τη γνώμη των αθλητών που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν προσωπική επαφή με τον κ.Χρήστο για νο μας πούνε ...ποιός κοροιδεύει ποιόν...

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 18:19 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Φίλε Γιώργο πολύ καλά τα λες… Δυστυχώς δεν είναι μόνον ο Χρήστος που αντιμετωπίζεται με τόση αδιαφορία… Αντί οι τοπική κοινωνία και οι τοπικοί άρχοντες να κάνουν ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ για να στηρίξουν με κάθε τρόπο τέτοιες προσπάθειες, ειδικά την εποχή που ζούμε, που ο αθλητισμός είναι από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει για να δίνουν κάποια διέξοδο σε όλους μας και περισσότερο στη νεολαία μας, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με ελάχιστες εξαιρέσεις.
    Κρίμα, εκατό φορές κρίμα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ