1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2013 10:34

Τσάμπα μάγκες πετοσφαιριστές

Οι Έλληνες πετοσφαιριστές αποφάσισαν να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, με την αδειοδότηση και των 12 ΤΑΑ της volleyleague και την επακόλουθη ανακοίνωση της ΕΣΑΠ που πανηγύρισε (δικαίως από την πλευρά της) για την διαδικασία προαδειοδότησης και τις επίμονες προσπάθειες να κρυφτούν κάτω από το χαλί τα σκουπίδια-χρέη που θα άφηναν (κανονικά) εκτός Α1 τις μισές ομάδες.

Πραγματικά τρομάξαμε από την αποφασιστικότητα και τον τσαμπουκά του ΠΑΣΑΠ. Τέτοια ανακοίνωση-τομή στην ενημέρωση του φίλαθλου κοινού ομολογώ με κατέπληξε. Φυσικά οι φίλοι μου εκεί στο συνδικαλιστικό όργανο έκαναν την πάπια όταν τους έβγαζε στη σέντρα ο Παναθηναϊκός , επειδή τόλμησαν να μη δεχθούν τον αισχρό διακανονισμό του 30-70. Μούγκα ο Σακης κι ο Βασίλης. Έφαγα την καταιγίδα εγώ, αλλά δεν πάει στα κομμάτια. Οι πιστοί αναγνώστες της στήλης ξέρετε τις σταθερές θέσεις της εδώ και μια τετραετία. Αν οι αθλητές είχαν εξίσου σταθερές απόψεις κι ήταν εξίσου αποφασιστικοί όσο ήταν σήμερα (που ανακάλυψαν ότι "η υπομονή έχει τα όριά της") η ΕΣΑΠ και τα σωματεία που την απαρτίζουν δεν θα τολμούσαν να εμπαίζουν τον αθλητή-εργαζόμενο. Δυστυχώς όμως Σάκη μου αντιδράτε μόνο εκεί και όσο σας παίρνει. Τσάμπα μάγκες είστε με δυο λόγια και δικαίως υφίστασθε όλα τα δεινά από την παραγοντική λαμογιά που κυριαρχεί στο επαγγελματικό βόλεϊ.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο του Παναγιώτη Περπερίδη στο pamesports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ