1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2013 16:23

Ο μήνας του ...μέλιτος και οι διαιτητές

Του Παντελή Λώλη
Αν από την πρώτη αγωνιστική της νέας Volleyleague επιλέγαμε τις δύο ομάδες που μας έκαναν τα περισσότερα κλικ τότε η Κηφισιά, κατά πρώτο λόγο, και η ΑΕΚ κατά δεύτερον, δικαιούνται τον τίτλο των καλύτερων ομάδων της πρεμιέρας. Οι ομάδες των Αρσενιάδη και Κλαρούδα αυτή την εποχή είναι οι πιο φορμαρισμένες στο πρωτάθλημα και δεν το αποδεικνύουν μόνο με τα αποτελέσματά τους αλλά κυρίως με την απόδοση και το παιχνίδι που βγάζουν οι αθλητές τους στο γήπεδο.

Και αν για την ΑΕΚ περιμέναμε ότι δεν θα είναι το αουτσάιντερ στο Βραχάτι με τον Παμβοχαϊκό, στην Κηφισιά οι γηπεδούχοι παίζοντας, επικίνδυνα, τέλεια έριξαν στο καναβάτσο τον Φοίνικα, ο προπονητής και οι παίκτες του οποίου δεν περίμεναν ούτε στο εφιάλτη τους τέτοιο ξεκίνημα. Όμως με Πρωτοψάλτη, Ταμπουρατζή και Ντε Σόουζα να έχουν τελείες αντιδράσεις στην υποδοχή και στην άμυνα, με αξιόπιστο μπλοκ και πολύ καλή κόντρα επίθεση η Κηφισιά έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα και εγκλώβισε στο κλουβί τον φιλόδοξο φέτος Φοίνικα.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Παντελή Λώλη στο novasports.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ