1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2019 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την επιστροφή των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την πρόκριση στη φάση των «16», στο έβδομο συνεχόμενο νταμπλ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, τις πορείες των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ εκτός Ελλάδας, μέχρι και στο δέκατο πρωτάθλημα της Βίκυς Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Οι πορείες 
Έντεκα χρόνια πέρασαν από το All Star Game Νέων στην Αμαλιάδα, εκεί όπου ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έλαβε για πρώτη φορά μέρος στη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ με προπονητή και πάλι τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.
Μεγάλωσε περιμένοντας το μπαμπά του να γυρίσει από τους αγώνες και τις προπονήσεις.
Ο Δημήτρης Ζήσης έζησε 3 χρόνια στη Σύρο, με την ομάδα του Φοίνικα να μην ξεχνά την προσφορά του και στο πλαίσιο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Τετάρτη, τίμησε τον διεθνή λίμπερο. Ο Δημήτρης Ζήσης μίλησε στο volleynews.gr για το All Star Game και ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόσμο του Φοίνικα για την τιμή που του έκαναν με τη βράβευσή του.
Ο Θάνος Μαρούλης, μετά το All Star Νέων το 2008 έλαβε μέρος και το 2019 στη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ στη Σύρο και πάλι με προπονητή τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Ο Έλληνας πασέρ μίλησε στην webtv του volleynews.gr για το All Star Game στη Σύρο και για την προσπάθεια που καταβάλει η Κομοτηνή, έτσι ώστε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αφού παρέδωσε μαθήματα πάσας, οδήγησε τους Έλληνες All Stars στη νίκη επί των ξένων All Stars στη μεγάλη γιορτή της Σύρου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αφού οδήγησε την ομάδα των Ελλήνων στη νίκη με 2-1 σετ, μίλησε στο volleynews.gr για την ανάγκη που έχει το άθλημά μας για τέτοιου είδους εκδηλώσεις
Δύο ιδιαίτερες βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του All Star Game της Σύρου.
Η βραδιά του All Star Game 2019 ξεκίνησε με τον διαγωνισμό των πασαδόρων όπου διαγωνίστηκαν ο Θάνος Μαρούλης, ο Ντίμα Φιλίποφ, ο Εμι Τερβαπόρτι, ο Αξέλ Γιάκομπσεν ενώ συμμετείχε και ο προπονητής της ομάδας των Ελλήνων και παλιός πασαδόρος Δημήτρης Ανδρεόπουλος!
Ένα μοναδικό θέαμα πρόσφεραν τα αστέρια της Volleyleague στο «Δ. Βικέλας» της Σύρου στη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού βόλεϊ που επέστρεψε μετά από απουσία 10 χρόνων.
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τους αθλητές που θα συγκροτήσουν την ομάδα των All Stars Ξένων στη μεγάλη γιορτή που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00 στην Ερμούπολη της Σύρου και θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα των Ελλήνων.
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τους Ελληνες αθλητές που θα συγκροτήσουν την ομάδα των All Stars στη μεγάλη γιορτή που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00 στην Ερμούπολη της Σύρου και θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα των ξένων.
H αντίστροφη μέτρηση για το All Star Game 2019 του ανδρικού βόλεϊ έχει ξεκινήσει και η Σύρος προετοιμάζεται ήδη για τη μεγάλη γιορτή.
Το All Star Day δεν είχε μόνο βόλεϊ και happenings εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Οι Ελληνίδες αθλήτριες δοκίμασαν το ταλέντο τους στο τραγούδι και το Sport24.gr έχει αποκλειστικά ντοκουμέντα (videos).
Οι δύο Ηπειρώτισσες, Τζίνα Λαμπρούση και Αθηνά Παπαφωτίου, που πήραν μέρος στο All Star Γυναικών που φιλοξένησε η πόλη της Ηγουμενίτσας μίλησαν στο volleynews.gr για την διοργάνωση.
Για να πετύχει μια γιορτή, το μοναδικό κριτήριο είναι να υπάρχει κέφι και χαμογελαστά πρόσωπα. Όπως ακριβώς συνέβη στο «Άλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013» που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/2) στο ασφυκτικά γεμάτο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου» της Ηγουμενίτσας όπου τελικά πρωταγωνίστριες ήταν οι δύο ρέφερυ Δανιηλίδου, Δελή οι οποίες έληξαν τον αγώνα στο 14-14 υπέρ των ελληνίδων! Το 1ο σετ το πήραν οι ξένες 25-14 και το 2ο σετ οι ελληνίδες 25-21.
Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ ξεκίνησε από τις 09.30 το πρωί με το τουρνουά μίνι βόλεϊ, στο οποίο συμμετέχουν 200 παιδιά από όλη τη Δυτική Ελλάδα, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα κι αποτελώντας το καλύτερο ορεκτικό για τη συνέχεια.
Στο περιθώριο του All Star Game στην Ηγουμενίτσα, η ομάδα του τοπικού Ερμή αντιμετώπισε την μεικτή ΕΣΠΕΔΕ σε αγώνα επίδειξης στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου».
Από νωρίς το πρωί, το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου»... πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές που σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη του «Αλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών 2013».
Στην πόλη της Ηγουμενίτσας χτυπά η ...καρδιά του γυναικείου βόλεϊ, αφού αύριο (16/2) θα διεξαχθεί το «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών 2013».
H 19άχρονη Μαριαλένα Αρτακιανού θα είναι ένα από τα πολλά «φρέσκα» αστέρια στο Άλμα Ζωής - All Star Day 2013 που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα. Η διεθνής λίμπερο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ψηφίστηκε από τον κόσμο να είναι στην αρχική επτάδα των Ελληνίδων All Stars, αφήνοντας πίσω της «μεγαλύτερα» ονόματα όπως η Μυλωνά, η Ρόγκα, η Κίτσου, η Δηλαβέρη.
Ο σημερινός τραυματισμός της Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς στο ματς του Ηρακλή Κηφισιάς με τον Πανναξιακό για το κύπελλο γυναικών ενδέχεται να επηρεάσει και το All Star Day Γυναικών που θα φιλοξενήσει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου η πόλη της Ηγουμενίτσας.
Η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, η Ράντι Τένεβα και η Όλγα Τρατς μίλησαν για το φετινό All Star Game της Ηγουμενίτσας, για το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται στην Περιφέρεια τέτοιου είδους διοργανώσεις, ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ