1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2019 01:57

Τιμή στην «ψυχάρα» και την «προεδράρα» του Φοίνικα

Δύο ιδιαίτερες βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του All Star Game της Σύρου.

Με πρωτοβουλία των αθλητών, τιμήθηκε για την προσφορά του ο Αντώνης Ζακχαίος, ο οποίος είναι επί σειρά ετών φροντιστής και στο πλευρό του Φοίνικα Σύρου. Ο Ζακχαίος πανηγύρισε την βράβευση του ωστόσο δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν ανακοινώθηκε πως ήταν μία ειδική βράβευση όλων των αθλητών.

pelekoudas vamvakousis

Επίσης, τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Παλιόπορτας. Το βραβείο για λογαριασμό του παρέλαβε ο Μανώλης Βαμβακούσης φίλος και συνοδοιπόρος κατά την προεδρεία του Παλιόπορτα στον Α.Ο.Φοίνικα. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Αρβανίτης εκ μέρους της ΕΣΑΠ και ο αθλητής και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας εκ μέρους των αθλητών.

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστήρια ΕΣΑΠ σε Χατζημάρκο, Λεονταρίτη

 

2102873

O πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον Περιφέριάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και στον αντιπεριφειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη για την συμβολη τους στην διοργάνωση. Ο Χατζημάρκος με τον Λεονταρίτη έκαναν τις απονομές στους νικητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ