1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2013 15:39

Ο Ερμής νίκησε τη μεικτή ΕΣΠΕΔΕ στη γιορτή του βόλεϊ

Στο περιθώριο του All Star Game στην Ηγουμενίτσα, η ομάδα του τοπικού Ερμή αντιμετώπισε την μεικτή ΕΣΠΕΔΕ σε αγώνα επίδειξης στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου».

Τα κορίτσια και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποζημιώνοντας τον κόσμο που ήρθε από νωρίς στο γήπεδο για να απολαύσει κάθε στιγμή από το ‘Άλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013’. Για την ιστορία, τα κορίτσια του Ερμή εκμεταλλευόμενα και τον παράγοντα έδρα επικράτησαν με 2-1 σετ.

«Ήταν μια γιορτή για τον Ερμή Ηγουμενίτσας. Ήταν τιμή που η ΕΟΠΕ και η ΕΣΠΕΔΕ επέλεξαν την ομάδα μας να πάρουμε μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Όλες οι κοπέλες περίμεναν αυτόν τον αγώνα με μεγάλη προσμονή και θα τους ακολουθεί σε όλη την καριέρα τους», δήλωσε ο προπονητής του Ερμή Γιάννης Βαμβέσος, ενώ ο τεχνικός της Μικτής ΕΣΠΕΔΕ Σταύρος Βίτσιος τόνισε από την πλευρά του: «Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενηθήκαμε στην πόλη της Ηγουμενίτσας η οποία ανέλαβε την διοργάνωση του φετινού All Star Day των γυναικών. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του All Star Day και εύχομαι να ξαναγίνουν και άλλες τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή μας. Αγωνιστικά το τμήμα ήταν αντιπροσωπευτικό από όλη την περιοχή και υπήρχαν αθλήτριες από όλες σχεδόν τις ομάδες και ευχαριστούμε τα σωματεία της ΕΣΠΕΔΕ για τη βοήθεια τους».

Τα σετ: 25-17, 25-10, 9-15

ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (Βαμβέσος): Αθανασίου Αλ., Λιάκου Κ., Αθανασίου Μ., Νικολάου, Θεολόγου, Μαρτίνη, Λιάκου Ελ., Γόγολου, Γεωργίου, Πέτσιου Αντιγ., Πέτσιου Αιμ.

ΜΕΙΚΤΗ ΕΣΠΕΔΕ (Βίτσιος): Μάνθου (Κ. Παλαμάς Μεσολλογίου), Βέτσα (Παναιτωλικός), Μολώνη (Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου), Καπέλη (Φιλία Άρτας), Κουρκούτα (Άνω Πόλη Άρτας), Μαύρου (ΑΣ Βολίς Κέρκυρα), Παναγιωτίδου (ΓΣ Φιλαθλητικός Πρέβεζας), Μπόζιου (ΑΓΣ Ιωαννίνων), Θεοδωρακάκη (λ. Παλαμάς Μεσολογγίου), Καλογήρου (ΚΑΕ Παραμυθιάς), Θεοχάρη (Φιλία Άρτας), Μητσοπούλου (ΑΓΣ Ιωαννίνων), Γκαβάγια (Φιλία Άρτας), Κοσμίδου (ΓΣ Φιλαθλητικός Πρέβεζας)
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ