1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2015 16:15

Χωρίς τον Ηρακλή ξεκινάει το Λιγκ Καπ

Χωρίς τον Ηρακλή θα ξεκινήσει η Α΄φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» καθώς η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ) ανακοίνωσε την αναβολή του νοκ άουτ αγώνα με τη Λαμία που είχε οριστεί για το προσεχές Σάββατο στη Μίκρα επειδή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει δώσει ακόμα άδεια στο ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση.


Ο κλοιός σφίγγει όλο και πιο πολύ για τον Ηρακλή ο οποίος ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα για να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου.

Οι παράγοντες και οι νομικοί του Ηρακλή κάνουν αγώνα δρόμου για να έρθουν σε συμφωνίες με τους περίπου 15 αθλητές που υπάρχουν από το παρελθόν, ύψους περίπου 500.000 Ευρώ αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει επιτευχθεί κυρίως γιατί η νέα διοίκηση δε μπορεί να προσφέρει τόσο μεγάλες εγγυήσεις πέρα από τα περίπου 50.000 Ευρώ που εισπράτει ετησίως μέσω ΕΣΑΠ από τις χορηγίες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α΄φάση

Νοκ άουτ αγώνες

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Ορεστιάδας 19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Γυμναστήριο Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - Α.Σ.Άρης

Αναβολή

Ηρακλής Πετοσφαίριση - Γ.Σ.Λαμία





Όμιλος Πάτρας

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Τόφαλος 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Κηφισιά

Γυμναστήριο Τόφαλος 20.30: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Τόφαλος 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Γυμναστήριο Τόφαλος 20.30: Παναχαική Πετοσφαίριση 2013 - Κηφισιά

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Γυμναστήριο Τόφαλος 11.00: Κηφισιά - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Γυμναστήριο Τόφαλος 18.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.





Το σύστημα διεξαγωγής του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2015-16

Η διοργάνωση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2015-16 θα γίνει με μεικτό σύστημα νοκ άουτ αγώνων αλλά και όμιλο.

Α΄φάση

Tο τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου θα γίνει στην Πάτρα όμιλος με την συμμετοχή της Παναχαικής Πετοσφαίρισης 2013, του Ολυμπιακού, της Κηφισιάς και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου.

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν μεταξύ τους στη Β΄ φάση του ομίλου που θα γίνει 17 ή 18 Οκτωβρίου και η ομάδα που θα προκριθεί θα περάσει στο φάιναλ-4 μαζί με τον Α.Ο.Φοίνικα ο οποίος θα προκριθεί ως διοργανωτής του φάιναλ-4 που θα γίνει 30-31 Ιανουαρίου 2016.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν σε νοκ άουτ αγώνες. Τα ζευγάρια:

Α. Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Β. ΠΑΟΚ – Α.Σ.Άρης

Γ. Ηρακλής – Γ.Σ.Λαμία

Δ. Παμβοχαικός – Παναθηναϊκός

Β΄φάση

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Α θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Β στην έδρα του ΠΑΟΚ ή του Άρη και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου. Ο νικητής του ζευγαριού Γ θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Δ στην έδρα του Ηρακλή ή της Λαμίας και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.

7 σχόλια

  • Comment Link ROMA 2006 Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 09:25 posted by ROMA 2006

    ρε Τσιργογιάννη μπράβο ρε, πάλι τα κατάφερες. Από τη μια να δίνεις διαβεβαιώσεις στους κολλητούς ότι όλα καλά και από την άλλη ακόμα ένα χαστούκι. Αντε να δούμε πότε θα καταλάβεις ότι δεν το έχεις το άθλημα. Παρόλο που προσπαθείς να μάθεις στου κασίδι το κεφάλι είστε εσύ και τα κολλητάρια των τσιπουροκατανύξεων μονίμως εκτεθειμένοι στους πάντες.Φίλε, δεν το'χεις με τίποτα.

  • Comment Link Κ.Γ. Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 06:20 posted by Κ.Γ.

    μπορεί κάποιος να ενημερώσει τον κόσμο ποιος εξουσιοδότησε ποιους να διαλύσουν το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ και να προσπαθήσουν να το αντικαταστήσουν με το μόρφωμα που λέγεται ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 και το οποίο προέκυψε λέει από εξαγορά ΑΦΜ ή από συγχώνευση με ένα μη ενεργό σωματείο; Ποιος πήρε την απόφαση γι αυτό; Μήπως το ΔΣ του ερασιτέχνη; ΜΑ απ΄'ότι γνωρίζω δεν υπάρχει διοίκηση στον ερασιτέχνη. Η Γενική Συνέλευση των μελών; Μα είμαι μέλος του ερασιτέχνη και ποτέ δεν έμαθα ότι προκηρύχθηκε γενική συνέλευση με τέτοιο θέμα αλλά και πάλι αν υπήρξε τέτοια γενική συνέλευση ποιος την προκήρυξε αφού δεν υπάρχει Δ.Σ. του ερασιτέχνη; Μυστήρια πράγματα και επειδή δεν είμαι νομικός δεν ξέρω και κατά πόσο είναι και νόμιμα όλα αυτά που γίνονται στην ομάδα μου. Μήπως κε Τσιργογιάννη μπορείτε να απαντήσετε εσείς; Μήπως μπορεί ο έτερος της "ηγετικής" ομάδας αυτών που παριστάνουν τους διοικούντες ο κος Πατσινακίδης; Μήπως κάποιος άλλος εκ των επικεφαλής μιας κάποιας Πανελλήνιας Λέσχης που μεταφορφώθηκε σε διοίκηση του ερασιτέχνη χωρίς κανείς να καταλάβει πώς; Αν ναι βγείτε να μας το πείτε. Εμείς πάντως τα μέλη του ερασιτέχνη ήρθε η ώρα να κινητοποιηθούμε και να ζητήσουμε εξηγήσεις σε όλα αυτά που γίνονται εδώ και 3 χρόνια με όλους τους νόμιμους τρόπους εν αγνοία μας και χωρίς ποτέ να ερωτηθούμε για τίποτα. Οι δημοσιογράφοι της ομάδας οι κατά τα άλλα έγκριτοι και ενημερωμένοι δημοσιογράφοι της ομάδας τι ακριβώς κάνουν; Πώς είναι δυνατόν να δυιλίζουν τοων κώνωπα και να καταπίνουν την κάμηλο; Γιατί σε άλλες εποχές βγάζανε στη σέντρα τον καθένα διοικούντα με το παραμικρό τώρα ενώ βλέπουν το σύλλογο να διαλύεται δεν κάνουν τίποτα ; Ούτε κριτική ούτε καταλογισμό ευθυνών ,τίποτα. Τι συμβαίνει; Επιτέλους θέλουμε να μάθουμε και είστε όλοι εσείς υποχρεωμένοι να απαντήσετε ποιοι είστε εσείς που λέτε ότι διοικείτε το σύλλογο και ποιοι είστε εσείς που παίρνετε αποφάσεις διάλυσης τμημάτων και δημιουργίας νέων και μάλιστα όταν πριν 3 χρόνια αρνιόσασταν πεισματικά αυτή τη λύση. Βγείτε εδώ και τώρα μόνοι σας και μιλήστε. Κι εμείς τα μέλη του ερασιτέχνη οφείλουμε να κινήσουμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου μας.

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 19:09 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    Κρίμα γιατί οι χιλιάδες των ηρακληδέων ήταν έτοιμοι να κατακλύσουν τη Μίκρα και να στηρίξουν ομάδα και διοίκηση. Εντάξει λέμε και καμιά ........... να γελάσουμε. Ε εσεις εκεί στην Πετοσφαίριση 2015 την γλυτώσατε. Ούτε 200 τεμάχια δε θα είχε το Σάββατο, θα ξεφτιλιζόσασταν. Κατά τα άλλα Κωστάκη έγραψες άλλο ένα μεγάλο κατόρθωμα στα τόσα άλλα που έχεις. Οκτώβρη μήνα και η ομάδα δεν ξέρει που θα παιξει. Αν παίξει Α1 πάει σούμπιτη για Α2. Αν παίξει Α2 με δεδομένο ότι οι πιο καλοί παίκτες θα την κάνουν τη βλέπω τη δουλειά να γίνεται όπως την πρώτη χρονιά της Α2 .Δηλαδή συμμετοχή με εφηβικό και εκτοέβδομη θέση. Μπράβο και σε ανώτερα.

  • Comment Link volleyakias Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 18:52 posted by volleyakias

    Χθες διάβασα σε γνωστό σαιτ οπαδικό-αυτοί λένε δημοσιογραφικό-ότι οι άνθρωποι του νέου ΤΑΑ (οι ποιοι; Αλήθεια ποιοι είναι;) ενημερώθηκαν ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά το Σάββατο με Λαμία. Ανοίξτε το ακόμα και τώρα να το διαβάσετε όλοι. Μπορούν να μας πουν οι ντεμεκ δημοσιογράφοι αυτοί που γράφουν ότι τους λένε κάποιοι άσχετοι από το νέο ΤΑΑ ποιοι ενημέρωσαν ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά; Από τη Λίγκα; Από που; Ρε σεις θα σταματήσετε να δουλεύετε τον κόσμο; Είναι δυνατόν να παίξει σε έναν θεσμό που διοργανώνει η Λίγκα για τις ομάδες της Α1; Είναι το νέο ΤΑΑ ομάδα Α1; Είναι ναι ή όχι; Προφανώς ΟΧΙ τουλάχιστον μέχρι τώρα. Οπότε πώς θα παίξει; Κι απ' ότι φαίνεται πολύ δύσκολα η ομάδα αυτή θα παίξει και στο πρωτάθλημα αφού φαίνεται ότι υπάρχει αδυναμία επίτευξης διακανονισμών με τους παίκτες παλαιοτέρων ετών αλλά και όσων άλλων θα προκύψουν στα σίγουρα. Μια επιχορήγηση όλη κι όλη και τη δώσανε όλη στον Προύσαλη. Οι άλλοι με τι θα πληρωθούν; Με καφέδες; Άσε που αν τελικά δεν παίξει Α1 η ομάδα ούτε ο Προύσαλης θα πάρει ευρώ αφού η επιχορήγηση αυτή είναι για ομάδες Α1.Το τραγικό όμως είναι άλλο. Ακόμα κι αν πάρει αδειοδότηση αυτή η ομάδα φαίνεται καθαρά ότι οι δυνατότητες αυτών που τη δημιούργησαν είναι περιορισμένες οπότε είναι θέμα χρόνου και με τα παλαιά βάρη που θα τελεσιδικούν να ξαναβρεθεί σε αδυναμία εκπλήρωσης όλων των υποχρεώσεών της. Πονηροί λοιπόν κάποιοι αλλά μάλλον δεν τους έκατσε και μια από τα ίδια. Αλλά και αγωνιστικά αυτή η νέα ομάδα ακόμα κι αν παίξει Α1 έχει λίγες πιθανότητες να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Το παλεύει αλλά δύσκολο.

  • Comment Link Γ. Χ. Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 18:00 posted by Γ. Χ.

    Και να φανταστειτε οτι τα οπαδοδημοσιογραφικα σαιτ της ομαδας γραφουν οτι δεν υπαρχει προβλημα και θα παιξει κανονικα, ηδη απο χθες. Μιλαμε για αστειους τυπους παντου. Εδω η ομαδα εχει διαλυθει κι αυτοι στην κοσμαρα τους. Ονειρευονται μεχρι και ανασταση του αυτοκρατορα. Και μετα ξυπνησαν. Ρε που πατε με τον κοντομουσατο. Οσο υπαρχουν εκει αυτοι οι τυποι μονο τετοιες αποφασεις θα σκανε στα αυτια των ηρακληδεων. Και ηταν λεει ετοιμοι να βγαλουν και εισιτηρια για τον κοσμο. Για τον ποιον; Παλι θα τα ξαναλεμε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ