1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2013 13:32

Πήρε Φακοπουλίδου ο Φιλαθλητικός

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Πολύ σημαντική προσθήκη για τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, αφού απέκτησε την διεθνή με την ομάδα των Κορασίδων, Αθανασία Φακοπουλίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια ακόμη μεγάλη μετεγγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση του Φιλαθλητικού. Συγκεκριμένα απέκτησε  την Φακοπουλίδου Αθανασία  , ένα ανερχόμενο ταλέντο που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Κορασίδων  (διακρίνεται με το Νο 9 )στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Κορασίδων που  διεξήχθην  στην Ταϋλάνδη πριν λίγες μέρες. Μία αθλήτρια νέα ,που ξέχωρα από την αγωνιστική της ικανότητα, θα προσφέρει  και μέσα από τις εμπειρίες της, το κίνητρο στις νέες αθλήτριες του συλλόγου  να δουν τις προοπτικές που ανοίγει το άθλημα και να προσπαθήσουν πιο πολύ για το καλύτερο.

Τέλος αποκτήθηκε και η Γιαννακοπούλου Κατερίνα , μια αθλήτρια έμπειρη που θα βοηθήσει και αυτή με την σειρά  της ,στο μέγιστο, για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδος.   Παράλληλα με τις νεοαποκτηθέν αθλήτριες   είχαν προηγηθεί  νωρίτερα συναντήσεις με το υπάρχον υλικό της ομάδος ,οι οποίες είχαν θετική κατάληξη  ,ανανεώνοντας την συνεργασία τους όλες οι αθλήτριες. 
Το Δ.Σ του Φιλαθλητικού θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Πιερικού και του ΣΠΑ Καρδίτσας για την παραχώρηση των αθλητριών τους και παράλληλα  να τους ευχηθεί να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά».
Διαβάστηκε 1401 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ