1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2013 18:08

Φιλαθλητικός: Η... φρέσκια πλευρά του βόλεϊ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Tου Κ. Γκιάστα
Ο Φιλαθλητικός σαν ομάδα βγάζει κάτι το... δροσερό. Είναι η νέα τάση του λαρισινού βόλεϊ και αποδεικνύει χρόνο με το χρόνο πως η δουλειά που γίνεται εκεί είναι ποιοτική και όχι ποσοτική.

Πέρυσι αυτό συνδυάστηκε και με... δόξα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα πήρε μέρος στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου όπου και αποκλείστηκε στα ημιτελικά της Σαντορίνης από την ΑΕΚ. Και μόνο η προσπάθεια όμως έμεινε γραμμένη με... χρυσά γράμματα. Στο πρωτάθλημα για μια ακόμα σεζόν θα πάρει μέρος στην Α2 κατηγορία και η προετοιμασία ήδη ξεκίνησε.

Προπονητής είναι από πέρυσι στα μισά ο Λάμπρος Πράππας που αντικατέστησε τον Βασίλη Παπαδημητρίου. Ο... φάρος που λέγεται Βάσω Νικούλη παρέμεινε και θα φωτίζει και φέτος με την εμπειρία του τις νέες αθλήτριες ενώ αποκτήθηκε η διεθνής Φακοπουλίδου και η Γιαννακοπούλου.

Ανανέωση όμως είχαμε και στη διοίκηση καθώς πρόεδρος ανέλαβε ο Βασίλης Ακριβούλης.

Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση του Φιλαθλητικού στο κλειστό της Νεάπολης όπου και θα χρησιμοποιεί η ομάδα το γήπεδο για έδρα και στη νέα σεζόν (παλιότερα είχε το Μουσικό Γυμνάσιο). Αρχικά μιλήσαμε με τον προπονητή Λάμπρο Πράππα που μας είπε: «Στόχος του Φιλαθλητικού είναι να παίξει καλύτερο βόλεϊ από πέρυσι. Και όταν λέω από πέρυσι, εννοώ από την στιγμή που ανέλαβα εγώ για να μην δημιουργηθούν λάθος συμπεράσματα. Θέλω να παίξουμε γρήγορο και σύγχρονο βόλεϊ. Αυτό είναι το μέλλον και έτσι πρέπει να κινηθούμε. Αν καταφέρουμε και το συνδυάσουμε με αποτελέσματα τότε θα σωθούμε γρήγορα και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε καλύτερη δουλειά και να προωθήσουμε περισσότερο την παραγωγική διαδικασία που είναι και ο απώτερος στόχος του συλλόγου. Αυτήν είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του. Εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο και να πετύχουνε τους στόχους τους. Θέλω μέσα από αυτήν την σεζόν να προσπαθήσουμε όλοι για το θέαμα έτσι ώστε να φέρουμε και κόσμο στο γήπεδο. Το βόλεϊ χρειάζεται λίγη ενθάρρυνση. Αυτό του λείπει. Σε όλη την Ευρώπη τα γήπεδα γεμίζουν γιατί να μην γίνει κάτι ανάλογο και εδώ;».

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Νέος σε ηλικία ο Βασίλης Ακριβούλης δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει στην ομάδα του Φιλαθλητικού. Ως νέος στον προεδρικό θώκο μας είπε: «Ξεκινώντας η νέα αγωνιστική χρονιά θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία του νομού, υγεία για τις αθλήτριες μας και πολλές επιτυχίες. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ανάδειξη του αθλήματος και του εύ αγωνίζεσθαι.

Ο Φιλαθλητικός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σταθερά βήματα ανόδου και επιτυχιών¸ με πιο πρόσφατη, την περσινή αγωνιστική χρονιά , όπου συμμετείχε στο FINAL-4 Κυπέλλου Ελλάδας , συγκαταλέγοντας την ομάδα μας, στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στον θεσμό αυτό. Εμείς ως νέα διοίκηση , είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία και για το λόγο αυτό , ενισχύσαμε την ομάδα μας με τρείς νέες και αξιόλογες αθλήτριες, καθώς και προωθήσαμε από τα τμήματα υποδομή μας, ταλαντούχες αθλήτριες, ώστε μαζί με το παρόν υλικό που υπήρχε, να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο όπου θα μπορέσει να σταθεί επάξια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ευελπιστούμε στην στήριξη και την βοήθεια από την φίλαθλη τοπική κοινωνία, τα Μ.Μ.Ε. καθώς και από τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε το volley στην πόλη μας. Είναι θετικό ότι οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής μας συνεχίζονται ικανοποιητικά και με την πλήρη έναρξη τους στις 16 Σεπτέμβρη, θα μπορέσουμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην μύηση του αθλήματος στα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το volley.

Ο Φιλαθλητικός ιδρύθηκε για να υπηρετεί το volley και εμείς σαν Δ.Σ προσπαθούμε στο μέγιστο γι αυτό το σκοπό».


Πηγή: eleftheria.gr

Διαβάστηκε 1412 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ