1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2018 15:15

Pre League: Aνακοίνωση-διαμαρτυρίας απο την Πετρούπολη

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η διοίκηση της Πετρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό του αγώνα πλέι άουτ με τα Βριλήσσια (3-2 χθες) για θέσεις 8-11 της Pre league, ενώ δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση από την ΕΟΠΕ για  την  ένσταση που έχει καταθέσει για κακό ορισμό του αγώνα με την Λαμία στο Καρπενήσι.
Η ανακοίνωση της Πετρούπολης:
 

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης κατέθεσε στις 17/4/2018 ένσταση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Ο.ΠΕ κατά του κύρους διεξαγωγής του 3ου αγώνα  με την ομάδα του Α.Ο. Λαμίας  για τα PLAY OUT 8-11 του πρωταθλήματος PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ που διεξήχθη στις 15/4/2018 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου.

Μέχρι 29/4/2018 η Ε.Ο.ΠΕ και το αρμόδιο τμήμα της δεν είχαν κοινοποιήσει οποιαδήποτε απόφαση για την έκβαση της καταγγελίας.
Ο σύλλογός μας θεωρεί ότι θα έπρεπε να τελεσιδικήσει η ένσταση και κατόπιν να ορισθεί η συνέχεια των Play out 8-11.

Ως εκ τούτου, ο Γ.Σ. Πετρούπολης θα συμμετάσχει στους αγώνες των play out με την ομάδα των Βριλησσίων  με μοναδικό γνώμονα την προφύλαξη της ομάδας από επακόλουθες συνέπειες και μηδενισμό που θα υποστεί  με τη μη συμμετοχή  της στους αγώνες αυτούς.
 
Το Δ.Σ»

Διαβάστηκε 829 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ