1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2017 12:35

Ο Νίκος Παπαϊωάννου νέος προπονητής στον ΓΣ Πετρούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Νίκος Παπαϊωάννου είναι ο νέος προπονητής του ΓΣ Πετρούπολης, όπως ανακοινώθηκε από την αθηναϊκή ομάδα και ο έμπειρος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Μανώλη Αποστολογεωργάκη που αποχώρησε.
Η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο και πολύπειρο προπονητή volleyball κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα.

Ο νέος προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους της πετοσφαίρισης καθώς έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες Α1 Εθνικής Κατηγορίας (ΑΡΗ, ΠΑΟΚ & ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) επιδεικνύοντας ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία και επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Πετρούπολης τον κύριο Παπαϊωάννου, του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δεδομένης και της συμμετοχής της ομάδας μας στην Pre League.
Διαβάστηκε 3327 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ