1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2017 12:03

Η Πετρούπολη αποχαιρέτησε τον Αποστολογιωργάκη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά το τέλος μιας απόλυτα επιτυχημένης σεζόν, που έφερε την ομάδα να διεκδικεί την άνοδο στην Α1 γυνακών, η Πετρούπολη ευχαρίστησε τις αθλήτριες και όλους όσοι βοήθησαν, ενώ αποχαιρετήσε τον προποπονητή, Μανώλη Αποστολογιωργάκη.


Η ανακοίνωση

Η ομάδα Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 κατέγραψε την πιο επιτυχημένη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α 2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η δεύτερη θέση στον 1ο υποόμιλο της Α2 την οδήγησε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Βρέθηκε μια ανάσα μακριά από το όνειρο, αλλά συνεχίζει αποφασισμένη να καταγράψει νέες επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της νεοσύστατης pro league .

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα μας να διαγράψει αυτή την πολύ πετυχημένη διαδρομή στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε.

Συγκεκριμένα θέλει να δώσει θερμά & πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και την αγωνιστικότητα τους αλλά και να ευχαριστήσει τον προπονητή της ομάδας κύριο Αποστολογιωργάκη Μανώλη για την συμβολή, τη βοήθεια και την άριστη συνεργασία με το σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια που παρέμενε στο τιμόνι της ομάδας μας.

Ο κύριος Αποστολογιωργάκης αποχωρεί από τον Σύλλογό μας ,και θέλουμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας μας για τη συμβολή και τη βοήθεια τους , καθώς και τους γονείς των αθλητριών τα μέλη και τους φιλάθλους μας για την στήριξή τους.
Διαβάστηκε 3150 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ