1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-03-2014 21:00

Σπύρος Χουντουμάδης: «Αν υπάρχει διάθεση θα ήθελα να μείνω» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Συγχαρητήρια στην Ηρακλή Κηφισιάς για την προσπάθεια έδωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης. Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι χρέος όλων να κρατηθεί ψηλά η ομάδα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί ολοκλήρωσαν τη χρονιά με προσπάθεια και αξιοπρέπεια. Παρόλο που για εμάς είχε κριθεί η κατηγορία και για τον Παναθηναϊκό ήταν αδιάφορο, οι δύο ομάδες φάνηκαν ότι ήθελαν να κερδίσουν. Το σημερινό παιχνίδι για εμάς ήταν μία μικρογραφία όλης της σεζόν. Σε κάποια σημεία δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια και ότι είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Σε κάποιες περιστροφές όμως είχαμε κάποια «κολλήματα» και σε κάτι τέτοια μπορεί να κριθεί ολόκληρο σετ. Αυτό έγινε και σε άλλα παιχνίδια τα οποία ήταν καθοριστικά. Νομίζω ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Ο συνδυασμός διάφορων παραγόντων μας έφερε σε αυτό το δύσκολο σημείο. Πρέπει να προβληματιστούμε για το τι έφταιξε και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα ανέβει σύντομα στην Α1. Είναι ένας σύλλογος που έχει δυναμική και έχει προσφέρει στο γυναικείο βόλεϊ και έχει δώσει πολλές αθλήτριες στην εθνική ομάδα. Προσωπικά αν δω ότι υπάρχει η διάθεση από τη διοίκηση ανεβάσουμε άμεσα την ομάδα, πρόθεση μου είναι να μείνω. Έχουμε πολλά παιδιά στις ακαδημίες, υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, και νομίζω ότι είναι χρέος όλων να κρατήσουμε ψηλά αυτή την ομάδα». 

Φιορέλα Μάλο

 

Διαβάστηκε 495 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ