1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
11-11-2013 19:46

Χουντουμάδης:«Κέρδισε η εμπειρία της ΑΕΚ» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε ο Σπύρος Χουντουμάδης μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 γυναικών. Ο τεχνικός της ομάδας της Κηφισιάς τόνισε την αναγκαιότητα να αποκτήσουν συνοχή προκειμένου να έχουν μία καλή πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Στο πρώτο σετ μπήκαμε μέσα πολύ μουδιασμένα αφού επηρεαστήκαμε από τον κόσμο και δεν ανταποκριθήκαμε στο πολύ πιεστικό σέρβις που είχε η ΑΕΚ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και τα υπόλοιπα σετ ήταν στην κόντρα.  Παίξαμε στα ίσια με μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν τα κορίτσια, αλλά θα ήθελα να φεύγαμε με βαθμό από αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι το αξίζαμε. Ήταν καθοριστικό στο τέταρτο σετ, στο οποίο είχαμε προηγηθεί 13-7 κι εκεί πέρα επαναπαυτήκαμε γιατί νομίζαμε ότι θα τελείωνε εύκολα το σετ. Δεν έγινε όμως αυτό, με αποτέλεσμα να μας κοστίσει , και να μην καταφέρουμε να πάρουμε βαθμό σήμερα.

Νομίζω ότι ο αγώνας κρίθηκε στην εμπειρία κάποιων παικτριών από την πλευρά της ΑΕΚ.

Θέλω σε κάθε παιχνίδι να είμαστε πιο βελτιωμένοι σαν ομάδα, να αποκτήσουμε περισσότερη συνοχή, περισσότερα στεγανά, και νομίζω ότι θα έχουμε μία καλή πορεία». 

 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 638 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ