1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2013 14:21

Ανακοίνωσε τις ξένες και πάει Σαντορίνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για τη Σαντορίνη ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΟ Θήρας μέχρι και την Κυριακή. Η ομάδα του Μιχάλη Χαχαγιόπουλου, θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την διοργανώτρια ομάδα του ΑΟ Θήρας, τον Πανναξιακό και τον ΖΑΟΝ. 

Εν τω μεταξύ χθες η διοίκηση του ΟΠΕ Ρεθύμνου προχώρησε και επίσημα στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με τις τρεις ξένες αθλήτριες. Ο λόγος για την Σέρβα διαγώνια Μπράνκιτσα Νίκιτς, την Βουλγάρα Ακραία Ραλίτσα Βασίλεβα και την επίσης Βουλγάρα πασαδόρο Βέσελα Μπόντσεβα. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕ Ρεθύμνου για την συνεργασία του με τις τρεις ξένες αθλήτριες, έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση:
1) Την διαγώνια Brankica Nikic ύψος 1.92.
Την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στην San Vito, Italy A2.
2) Την ακραία Ralitsa Vasileva ύψος 1.90.
Την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στην Αlliance MTV Stuttgart.
3) Την πασαδόρο Vesela Boncheva ύψος 1.87.
Την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στην France-Laon Volleyball».

Κοινωνικό πρόγραμμα

Με συνθήματα «Απόδραση από το δίχτυ της ατομικότητας» και «Βελτίωση της προσωπικότητας», ξεκινάει το κοινωνικό πρόγραμμα του ΟΠΕ Ρεθύμνου για την στήριξη ανθρώπων που το έχουν ανάγκη στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΠΕ Ρεθύμνου, κάνει γνωστό στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους πως στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας θα υπάρχει καλάθι στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», για φάρμακα και τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε αδύναμους συμπολίτες μας σε προβλήματα υγείας και καθημερινής διατροφής. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου. 

«Ο ΟΠΕΡ ξεκινώντας τη νέα αγωνιστική  περίοδο, χωρίς εκπτώσεις στην ιστορία και τις επιτυχίες του, υποστηρίζει μια κοινωνική προσπάθεια  με στόχο να συμβάλει στο έργο που εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει στην πατρίδα μας.
Το μήνυμα μας «Απόδραση από το δίχτυ της ατομικότητας» που σημαίνει την απομάκρυνση από το ΔΙΧΤΥ της προσωπικής μας απομόνωσης και την εστίαση στα κοινωνικά προβλήματα – «Βελτίωση προσωπικότητας»  αφού μέσω της κοινωνικής προσφοράς γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Παροτρύνουμε όσους φιλάθλους το επιθυμούν σε κάθε αγώνα να συμπληρώσουν το καλάθι των φαρμάκων και των τροφίμων, που θα έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο, ανακουφίζοντας αδύναμους συμπολίτες μας σε προβλήματα υγείας και συμβάλλοντας στην καθημερινή τους διατροφή.
Από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΕΡ».
Διαβάστηκε 1442 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link derf Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 20:35 posted by derf

    πέρσινή ξένη θες να πεις.

  • Comment Link Αγκάθι Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 12:12 posted by Αγκάθι

    Οι περσινές Ελληνίδες και ξένες είναι εξοφλημένες οεο?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ