1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2013 14:57

Θέλει κάτι καλύτερο ο Ευρωπαίος ΟΠΕΡ

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Αλλαγμένος, ενισχυμένος και… Ευρωπαίος, σε σχέση με πέρυσι, είναι φέτος ο ΟΠΕΡ. Η ομάδα της Κρήτης, που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του προηγούμενου πρωταθλήματος, ευελπιστεί πως θα κάνει και πάλι μια καλή πορεία στην Α1 γυναικών, ενώ η πόλη του Ρεθύμνου περιμένει πώς και πώς το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

«Στην προετοιμασία όλα κυλούν εξαιρετικά και τολμώ να πω πως είμαι περισσότερο ευχαριστημένος από όσο περίμενα. Είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε πολλή δουλειά για να δέσουμε ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση έκανε το παν για να έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ και να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Το πού θα τερματίσουμε και τι πορεία θα έχουμε δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Έχουμε όμως ρόστερ, που σε συνδυασμό με την υγεία και την έδρα, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό», δήλωσε στο volleyball.gr ο προπονητής του Ρεθύμνου, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

Ερωτηθείς τι περιμένει να δει στο νέο πρωτάθλημα απάντησε: «Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό. Με αγχώνει βέβαια λίγο αυτό, γιατί κάναμε μια καλή πορεία πέρυσι, που έγινε λόγω της καλής δουλειάς ή και του ότι δεν μας περίμεναν και τους αιφνιδιάσαμε. Εφέτος έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα, έχουμε δυναμώσει ωστόσο κι εμείς. Θα δούμε πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς ο Παναθηναϊκός, τα Βριλήσσια, η Νάξος και εμείς θα παίξουμε τον δικό μας ρόλο. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν προβάδισμα αλλά ούτε για αυτούς δεν θα είναι εύκολα όπως πέρυσι. Σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά οι διαφορές στη βαθμολογία μεταξύ των ομάδων θα είναι μικρότερες πλέον».

Ο ΟΠΕΡ θα «ταξιδέψει» εφέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, έχοντας κληρωθεί να αντιμετωπίσει την νορβηγική Στοντ Βόλεϊ Στέινκερ (σ.σ. πρώτο παιχνίδι στο Ρέθυμνο τέλη Νοεμβρίου) με τον Μιχάλη Χαχαγιόπουλο να ξεκαθαρίζει: «Η Ευρώπη δεν μας απασχολεί προς το παρόν. Τα παιχνίδια αυτά τα έχουμε στην άκρη του μυαλού μας καθώς προέχει το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν πάμε για να χάσουμε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε από τώρα. Μέχρι τότε θα έχουμε βρει ρυθμό, θα έχουμε αξιολογήσει τις δυνάμεις μας, θα διαβάσουμε και τον αντίπαλο και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως όλη η πόλη συζητά για αυτό παιχνίδι γιατί είναι κάτι σαν γιορτή»

Μιλώντας πάλι για το ρόστερ του ΟΠΕΡ, που ενισχύθηκε με τρεις ξένες, ο προπονητής της ομάδας πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό που η διοίκηση υλοποιεί τις σκέψεις μας. Εγώ τώρα έχω να διαχειριστώ αυτό το υλικό και ευχαριστώ τη διοίκηση γιατί το βάθος που έχουμε και την τόση ποιότητα».

Η Σέρβα διαγώνια, Νίκιτς, η Βουλγάρα πασαδόρος, Μπόντσεβα και η συμπατριώτισσά της ακραία, Βασίλεβα είναι τρία από τα νέα πρόσωπα του ΟΠΕΡ. Αποκτήθηκαν επίσης οι Καλογριδάκη, Μιχαήλ, Ε. Χατζάκη, Ρ. Χατζάκη, Μανωλάκη, ενώ από πέρυσι συνεχίζουν Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Σημαντηράκη, Φεντότοβα, Δραμιτινού, Σμπιράκη, Κατερίνη, Βροντάκη, Χατζοπούλου, ενώ σε αποκατάσταση για να επιστρέψει μετά τις γιορτές είναι η Ροδινού.

Πηγή: volleyball.gr
Διαβάστηκε 1266 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ