1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-03-2016 20:31

Ηρακλής για παραμονή και ελπίδα κορυφής για την Κηφισιά

Στη Μίκρα ο Ηρακλής ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κηφισιά σε ένα ακόμα ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (19/3, 18.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης).
Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που όμως έμοιαζε με... νίκη για τον «γηραιό» καθώς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Συνολικά στους πέντε τελευταίους αγώνες ο «γηραιός» έχει πάρει 13 βαθμούς αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ικανός για όλα. Ο Ηρακλής είναι ισόβαθμος με την Παναχαϊκή και την Ορεστιάδα και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει τη διαφορά του +7 από τον Άρη.

Για πρωτιά, γόητρο και ψυχολογία

Η Κηφισιά ταξιδεύει αυτή την ώρα για τη Θεσσαλονίκη και ο Κώστας Αρσενιάδης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του. Έχει εξασφαλίσει την 2η θέση και υπάρχουν ελπίδες και για την πρώτη εάν ο Ολυμπιακός χάσει από τον ΠΑΟΚ καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» στο Ζηρίνειο. Κυρίως η Κηφισιά θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση ενόψει και του ημιτελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στον Α΄γύρο η Κηφισιά νίκησε εύκολα 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ