1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2016 19:50

Στο χέρι της για την παραμονή η Παναχαϊκή, σε μια... κλωστή η Λαμία

Ένα ακόμα ντέρμπι επιβίωσης θα γίνει στην Πάτρα μεταξύ της Παναχαϊκής και του Γ.Σ.Λαμία που θα κρίνει πολλά για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν ή θα παραμείνουν στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» (21η αγωνιστική, 19/3, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης).
Η Παναχαϊκή προέρχεται από τις νίκες με Παναθηναϊκό και Άρη που την εκτόξευσαν για πρώτη φορά εντός της 8αδας έχοντας πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία με τον Ηρακλή και την Ορεστιάδα. Με αυτά τα δεδομένα η Παναχαϊκή μπορεί και από αύριο να εξασφαλίσει την παραμονή της με την προϋπόθεση να νικήσει με τρίποντο και να χάσουν βαθμούς ο Ηρακλής ή η Ορεστιάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας κάλεσμα στους οπαδούς του συλλόγου: «Με νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, οριστικοποιεί από αύριο την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να εμπλακεί στην διαδικασία των πλει-άουτ. Για αυτό το λόγο θέλουμε την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων της Παναχαϊκής ώστε να αποτελέσουν τον 7o παίκτη μας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε μια ακόμα σημαντική νίκη. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η διοίκηση έχει ορίσει γενική είσοδος στα 5 ευρώ».

Σε μία κλωστή...

Ο Γ.Σ.Λαμία κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή και για να μείνει στην κατηγορια θα πρέπει να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη για να γίνουν play out με τη συμμετοχή και της 12ης ομάδας (δηλαδή της Λαμίας) θα πρέπει να έχει υπάρχει μέχρι και τρεις βαθμούς διαφορά από το 11ο και παράλληλα ο 11ος να έχει μέχρι και έξι βαθμούς διαφορά από τον 10ο. Αυτή τη στιγμή κανένα από τα δύο δεν ισχύει αφού η Λαμία έχει έξι βαθμούς διαφορά από τον 11ο Άρη και οι κιτρινόμαυροι επτά βαθμούς από την Ορεστιάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ