1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2015 15:17

Χρόνια Πολλά με συμβόλαιο στη Τσοχατζή

Ανήμερα των γενεθλίων αλλά και της ονομαστικής εορτής της Μαρίνας Τσοχατζή, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την υπογραφή του συμβολαίου της. Η Ένωση με αυτό τον τρόπο εύχεται «Χρόνια Πολλά» στην 22χρόνη πασαδόρο που επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρίνα Τσοχατζή. Η 22χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως πασαδόρος και επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ μετά από δύο χρόνια. Η Τσοχατζή είναι γεννημένη στις 17/7/1993 και έχει ύψος 1.76. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Παγγεραγωτικού. Η ΑΕΚ την καλωσορίζει στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Η αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα κάνουμε ξανά χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μια καλή χρονιά».

Η Μαρίνα έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και τα γενέθλια της. Χρόνια πολλά!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ