1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 21:00

« Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας» (video)

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΓΣΙ, Αθανασία Εζινέλη, Λία Λεωνιδάκη, Νικολέτα Καραφουλίδου και Γιολάντα Τσαβδάρη μίλησαν στο volleynews.gr για τις πρώτες τους εντυπώσεις στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και για τους στόχους της ομάδας.

Αθανασία Εζινέλη: « Καλή χρονιά στα κορίτσια, στον κόσμο, στον έφορο και γενικά σε όλο το σωματείο. Να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς και γενικά ό,τι καλύτερο. Οι στόχοι είναι μια καλή πορεία στην Α2 και ότι προκύψει, και γιατι όχι και την άνοδο.

Λία Λεωνιδάκη: « Καλησπέρα και απο μένα, καλή χρονιά να έχουμε. Ξεκινήσαμε χθες, έχουμε πολύ δρόμο και πολύ δουλειά να κάνουμε φέτος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Νικολέτα Καραφουλίδου: « Όλα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά, υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και γιατί όχι να πετύχουμε και τον στόχο μας για την άνοδο.»

Γιολάντα Τσαβδάρη: « Ξεκινήσαμε χθές όπως είπαν και τα κορίτσια, το καλό είναι ότι παρόλο που ήμασταν άγνωστες μεταξύ μας, δεθήκαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είναι σημαντικό για μια καινούργια ομάδα. Υπάρχει διάθεση απο τα κορίτσια και τον προπονητή ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ