1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 18:49

«Να γίνουμε δεμένη ομάδα» (video)

Η Νάντια Μωραϊτίδου και Σάντυ Τσελίκη, νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΓΣ Ιωαννίνων, μίλησαν στο volleynews.gr για τιους λόγους που αποφάσισαν να συνεχίσουν στον ΑΓΣΙ και τους στόχους της ομάδας.

Νάντια Μωραϊτίδου: «Έγιναν πολλές κινήσεις απο την ομάδα των Ιωαννίνων, γίνανε μεταγραφές και η μία ήμουν εγώ. Βασικός λόγος στην αποφασή μου ήταν ο προπονητής και πιστεύω θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Τον ξέρω αρκετά χρόνια και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του και θα μου δώσει πολλά. Όσο αναφορά τους στόχους, το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε μια δεμένη ομάδα γιατί είμαστε πολλές καινούργιες στην ομάδα. Επισής να έχουμε μια καλή χρονιά, να παίξουμε καλό βόλεϊ, να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο και να υπάρχει υγεία»

Σάντυ Τσελίκη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, έχουν γίνει πάρα πολύ καλές μεταγραφές. Ήδη αρχίζουμε και δενόμαστε, οι στόχοι μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να δέσουμε σαν ομάδα και να το ευχαριστηθούμε εμείς και ο κόσμος, που μας στηρίζει απο τώρα. Να έχουμε υγεία και ό,τι καλύτερο»

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ