1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2013 21:09

Ο Γ.Σ.Δράμας αναβιώνει τις δόξες του παρελθόντος

Μετά από πολλά χρόνια ο Γ.Σ.Δράμας επιστρέφει στην Α2 γυναικών φέρνοντας στη μνήμη ωραίες στιγμές από τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ΄80 που πρωταγωνιστούσε στην Α1 γυναικών (τελευταία παρουσία το 1990). Με τον Χρήστο Ηλιόπουλο να είναι προπονητής και έφορος αναγεννήθηκε το τμήμα του ιστορικού συλλόγου που εφέτος διανύει το τέταρτο χρόνο από τότε που έκανε προσπάθεια επανεκκίνησης.

Η πρώτη προπόπονηση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο «ΔΗΓΑ» ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις οι κορασίδες και οι νεάνιδες. Η ομάδα ενισχύθηκε εφέτος με πέντε μεταγραφές. Αποκτήθηκε η Μπιτσαξή από τη Κομοτηνή, οι αδελφές Μπογιατζή από τη Νίκη, η Καπάνταη από τον Ερμή και η Ηλιοπούλου από τον Επίκουρο που είναι και κόρη του προπονητή.

«Ο στόχος μας είναι η παραμονή και η καθιέρωση στην Α2. Ξέρουμε πως βάζουμε πολύ υψηλό στόχο αλλά με τη βοήθεια των πιστών φίλων μας θα τα καταφέρουμε», δήλωσε στο volleynews.gr ο Χρήστος Ηλιόπουλος.

 

Γ.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Αναστασία Μπιτσαξή (Δ – ΑΕ Κομοτηνής), Άννα Ηλιοπούλου (Α – Επίκουρος Πολίχνης), Ειρήνη Βογιατζή (Α – Νίκη Αλεξανδρούπολης), Γιώτα Βογιατζή (Λ – Νίκη Αλεξανδρούπολης), Κατερίνα Καπάνταη (Α – Ερμής Δράμας), Ρένια Τσακίρογλου (Κ – από το τμήμα Κορασίδων του Γ.Σ. Δράμας), Δήμητρα Ανδρέου (Κ – από το τμήμα Κορασίδων του Γ.Σ. Δράμας).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Βίκυ Σουιτσμέ (Π), Πασχαλίτσα Παρουτσή (Α), Ελπίδα Μπογατίνη (Δ), Δώρα Καγκαδάκη (Κ), Έλλη Καρατζά (Κ), Ντίνα Φωτεινόγλου (Κ), Αγάπη Μαυροπούλου (Λ), Γιώτα Καραγιαννίδου (Δ), Μαργαρίτα Βασιλοπούλου (Π).

ΕΦΥΓΑΝ: -

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Βίκυ Σουιτσμέ (Π), Πασχαλίτσα Παρουτσή (Α), Ελπίδα Μπογατίνη (Δ), Δώρα Καγκαδάκη (Κ), Έλλη Καρατζά (Κ), Ντίνα Φωτεινόγλου (Κ), Αγάπη Μαυροπούλου (Λ), Γιώτα Καραγιαννίδου (Δ), Μαργαρίτα Βασιλοπούλου (Π).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Χρήστος Ηλιούπολης (ανανέωσε).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ