1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2013 23:19

Ξεκίνημα στην άμμο για τις κυρίες της Ελπίδας

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων που για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Στην παρθενική της εμφάνιση στην Α2 κατηγορία η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα επιδιώξει αρχικά να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της και στη συνέχεια να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα, παίζοντας καλό βόλεϊ.


Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Χρυσομαλλίδη αλλά και της διοίκησης της Ελπίδας που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τις αθλήτριες της Ελπίδας να δηλώνουν έτοιμες για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα τους. Γεμάτες όρεξη και διάθεση για δουλειά εμφανίστηκαν παλιές και νέες αθλήτριες στο γήπεδο του beach volley στην Πολίχνη. Το πρώτο ραντεβού της Ελπίδας δόθηκε στο γήπεδο του Beach Volley της Πολίχνης αφού το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει αρχικά φυσική κατάσταση προκειμένου οι αθλήτριες να επανέλθουν σε κανονικά αγωνιστικά επίπεδα.

Τις αθλήτριες της Ελπίδας και τον νέο προπονητή καλωσόρισε εκ μέρους της διοίκησης ο έφορος του τμήματος κ. Άγγελος Ταλαμπίρης ευχόμενος πολλές αγωνιστικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες. Ο κ.Ταλαμπίρης έκανε μια μίνι αναφορά στην περσινή σεζόν όπου η Ελπίδα στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α' κατηγορία της ΕΠΕΣΘ εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Ενώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο έφορος του τμήματος ζήτησε από τις αθλήτριες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να είναι προσηλωμένες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έτσι ώστε όλοι μαζί διοίκηση , προπονητής και αθλήτριες να επιτύχουν τους στόχους που θα οριοθετηθούν από τη διοίκηση εντός των ημερών. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο νέος τεχνικός Γιώργος Χρυσομαλλίδης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Πασαδόρος) που αποκτήθηκε από τους Μακεδόνες Αξιού, την Ελευθερία Χατζηελευθερίου (λίμπερο) από τον Ερμή Δράμας. Παράλληλα ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων εξασφάλισε την παραμονή της Μαριέτας Θεοδωρακοπούλου (Πασαδόρος) από την Αλεξάνδρεια και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παίκτριες αποκτήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή η Σταυρούλα Ντολοπούλου (διαγώνια από τον Κεραυνό Αγίου Παύλου) και τη Νώτη Πηνελόπη (Ακραία από τον Επίκουρο).
Επίσης νέα αποκτήματα σε επίπεδο κορασίδων -παγκορασίδων είναι οι: Ιωάννα Ντουντούδη (Ακραία από το Αιγίνιο), Αγνή Ευσεβίου (Επίκουρος Πολίχνης) , Ραφαέλα Καλομοίρη (Ηρακλής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ