1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2024 23:04

Α2 Γυναικών Α - Β' ζώνη: Ξεχωρίζει η σύγκρουση κορυφής στο Ζηρίνειο ανάμεσα σε Ηρακλή Κηφισιάς και Αργυρούπολη

Μεγάλο ματς το Σάββατο (2/3, 20.00) στο Ζηρίνειο, όπου για την 19η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, ο πρωτοπόρος Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται την δεύτερη Αργυρούπολη στον «τελικό» της κανονικής περιόδου της κατηγορίας.

Ο Ηρακλής του Κώστα Ταμπουρατζή κατεβαίνει με τον αέρα του αήττητου με 18-0 νίκες και 52 βαθμούς και θα επιδιώξει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ

Από την άλλη η Αργυρούπολη αν και άλλαξε τρεις προπονητές, θα πάει στο Ζηρίνειο με ένα εκπληκτικό σερί 10 νικών (τελευταία ήττα από τον Ηρακλή στον Ά γύρο), αρκετό ενθουσιασμό και τον πολύπειρο Μανώλη Αποστολογιωργάκη στον πάγκο, ώστε να κάνει την υπέρβαση. Ο ΑΟΝΑ είναι στο -6 από τον Ηρακλή και μόνο με καθαρή νίκη θα μπορέσει να τον πλησιάσει και να παρατείνει το ενδιαφέρον για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Στη σκια του μεγάλου ντέρμπι έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια. Η τέταρτη Αγ. Παρασκευή αντιμετωπίζει την έβδομη Δάφνη Αγ. Δημητρίου σε μία ακόμη δυνατή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχες θα επιδιώξουν τη νίκη για να κλειδώσουν την τετράδα και τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, από την άλλη οι φιλοξενούμενες να τερματίσουν το αρνητικό σερί των πέντε ηττών και να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Σπουδαία κόντρα στην Ηλιούπολή, όπου ο γηπεδούχος ΓΣ που βρίσκεται στην Πέμπτη θέση και μετράει εξι σερί νίκες, αντιμετωπίζει τον έκτο ΟΦΗ, με στόχο το τρίποντο που σε συνδυασμό με απώλεια βαθμών από την Αγ. Παρασκευή θα την φέρει στην τετράδα. Από την άλλη η Κρητική ομάδα που είναι πολύ σκληρή εκτός έδρας θα επιδιώξει το διπλό για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Το πρώτο μέρος της αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση του προτελευταίου Απόλλωνα Πάτρας με την όγδοη Ένωση Ιλίου που θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Την Κυριακή 3/3 η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την έξοδο κινδύνου της τρίτης Πετρούπολης στο Ρέθμνο με τον ένατο ΝΟΠΕΡ που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του . Τελος στη Νίκαια, ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τους ουραγούς Αμπελόκηπους που δεν έχουν ούτε πόντο, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Όσον αφορά την Β’ Ζώνη, ο πρωτοπόρος Περσέας υποδέχεται τον πέμπτο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχουμε καθοριστικό ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στην δεύτερη Νέα Γενεά και την τέταρτη ΕΑΛ, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει ένας πόντος (41-40β). Επίσης η τρίτη Αργώ Βόλου εχει ευκολότερο έργο με αντίπαλο τον έβδομο Αίαντα Ευόσμου.

Α2 Γυναικών - Α' Ζώνη - 19η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024


Α' Ηλιούπολης, 16.00: Γ.Σ. Ηλιούπολης - Ο.Φ.Η., Διαιτητές: Καλούδας, Βέντρας.

Νότου, 19.00: Α.Ε. Αγ. Παρασκευής - Α.Π.Ο. Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Διαιτητές: Οικονόμου Μ., Σταυράτη.

Απόλλωνος, 19.00: Α.Σ.Π. Απόλλων - Α.Ο. Ένωση Ιλίου, Διαιτητές: Γκόλφης, Παπαχριστόπουλος.

Ζηρίνειο, 20.00: Γ.Σ.Κ. Ηρακλής - Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης, Διαιτητές: Κατερλή, Οικονομοπούλου.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

«Μ. Μερκούρη» Ρέθυμνο, 16.00: Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου - Γ.Σ. Πετρούπολης, Διαιτητές: Καραπουλάκης, Κόκκας.

Σελεπίτσαρι, 18.00: Α.Ο. Ιωνικός - Α.Ε. Αμπελοκήπων, Διαιτητές: Καντλή, Δουκάκη.

Α2 Γυναικών - Β' Ζώνη - 19η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Αγριάς, 17.00: Α.Σ. Αργώ Βόλου - Α.Π.Σ. Αίας, Διαιτητές: Παρασκευάς, Σουφλής.

Δ.Α.Κ. Ασβεστοχωρίου, 18.00: Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά - Ε.Α. Λαρίσης, Διαιτητές: Δαλκιράνης, Κοτσικάρη.

Καρδίτσας, 18.00: Σ.Π.Α. Καρδίτσας - Α.Ε.Σ. Μυγδονιακός, Διαιτητές: Βήτας, Αθανασόπουλος.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων, 19.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Χ.Α.Ν.Θ., Διαιτητές: Σταυρίδης, Βασδέκης.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ιωαννίνων, 18.00: Α.Σ. Γιάννενα - Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, Διαιτητές: Τζελέτας, Λάμπρου.

ΚΑΠΠΑ 2000, 18.00: Ο.Π.Α.Θ. Περσέας - Π.Α.Σ. Γιάννινα, Διαιτητές: Μαυρίδης, Καπλάνης.

 Βαθμολογία Α Ζώνη 

Βαθμολογία Β Ζώνη

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ