1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2023 13:20

Α2 γυναικών: Στον πάγκο του ΓΣ Ηλιούπολης ο Βασίλης Αρναούτης

O Βασίλης Αρναούτης είναι ο διάδοχος του Βασίλη Κατωπόδη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Ηλιούπολης, στην ‘Α ζώνη της Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον έμπειρο προπονητή που θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του εκτός έδρας. στις 19.45 στα Λιόσια με αντίπαλο την γηπεδούχο ‘Ενωση Ιλίου για την 4η αγωνιστική, αναφερει:

“Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Αρναούτη. Ο κ. Αρναούτης είναι ένας πολύπειρος προπονητής, με πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο, πολλές παραστάσεις, γνώση της κατηγορίας και των απαιτήσεων.

Ο coach αποτέλεσε την πρώτη επιλογή μας στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος της Α2 και είμαστε πεπεισμένοι, ότι θα οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή και επιτυχημένα μονοπάτια

.Προηγούμενες Ομάδες:

-Απολλώνιος-

Αστέρας Αγ. Δημητρίου-

ΑΟ Φάρος-

ΑΟ Αιγάλεω-

Άρτεμις Κορυδαλλού

-ΑΟΝΑ

-ΑΟ Πορφύρας

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:«Μετά από συμφωνία με το Δ.Σ του ΓΣ Ηλιούπολης αναλαμβάνω τη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου.

Θα προσπαθήσω όσο μπορώ στο σημείο που μου αναλογεί, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Δ.Σ για την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι υγεία σε όλα τα κορίτσια και προσβλέπω σε μια καλή και αποτελεσματική συνεργασία»Βασίλη, καλωσόρισες στην οικογένεια της Ηλιούπολης!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ