1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2023 16:48

ΑΠΟ Δάφνης Αγ. Δημητρίου: Ενίσχυσε το ρόστερ του με πέντε παίκτριες

Αρκετά ενισχυμένος μεταγραφικά θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, ο ΑΠΟ Δάφνης Αγίου Δημητρίου, ο οποίος προέκυψε πρόσφατα από την συγχώνευση του Αστέρα Αγ. Δημητρίου με την ομάδα του ΑΟ Δάφνης.

Η διοίκηση του συλλόγου του Μπραχαμίου που έχει προπονήτρια την Δήμητρα Λυκογιάννη, ανακοίνωσε για το νέο του ρόστερ πέντε αθλήτριες οι οποίες είναι:

Αναστασία Γούνου (22 χρ.διαγώνιος, 1μ80)

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Αναστασία Γούνου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Η Αναστασία έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια: 2011 - 2020 ΟΦΑ Απολλώνιος 2020 – 2022 Άρτεμις Κορυδαλλού 2022 – 2023 Ιωνικός

Καλωσορίζουμε την Αναστασία και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»

Εβελίνα Αποστόλου (21 χρ πασαδόρος, 1μ 71)

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Εβελίνα Αποστόλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!Η Εβελίνα έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον Απολλώνιο Κερατσινίου, τον Μίλωνα, τον ΑΟΝΑ και τον Πορφύρα.

Καλωσορίζουμε την Εβελίνα στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»

Ελένη Τσαβάκου (20 χρ διαγώνιος, 1μ80)

«Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Ελένη Τσαβάκου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Η Ειρήνη την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στη Γλυφάδα.

Καλωσορίζουμε την Ελένη στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!»

Ειρήνη Κασάπογλου (26 χρ κεντρικός, 1μ81)

"Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Ειρήνη Κασάπογλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.!

Η Ειρήνη την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στο Παλαιό Φάληρο.Καλωσορίζουμε την Δήμητρα στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες»

Ζωή Διαμάντη (23 χρ λίμπερο, 1μ70)

"Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Ζωή Διαμάντη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!Η Ζωή την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στη Γλυφάδα.

Καλωσορίζουμε την Ζωή στον Α.Π.Ο. Δάφνη και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες,»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ