1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2023 23:04

Και εγένετο… Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου!

Ιστορική συγχώνευση είχαμε στον Αγ. Δημήτριο καθώς, ανακοινώθηκε και επίσημα η ένωση του Αστέρα Αγ. Δημητρίου με την συμπολίτισσα ΑΟ Δάφνης και … εγένετο το νέο σωματείο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγ. Δημητρίου που θα πάρει μέρος στην Α’ ζώνη της Α2 γυναικών.

Η επίσημη ανακοίνωση της συγχώνευσης αναφέρει:

«Μετά από προσπάθειες μηνών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένωσή μας με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Όμιλο Δάφνη Αγίου Δημητρίου! Ο κοινός μας πλέον Σύλλογος μεγαλώνει και γίνεται πλουσιότερος σε ταλέντο και ιστορία και ισχυρότερος σε συναίσθημα, ικανοποιώντας το αίτημα των δημοτών για ένωση των ομάδων και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της περιοχής μας στο Εθνικά Πρωταθλήματα.

Σας καλούμε μικρούς και μεγάλους να γίνετε, μέσω της ενεργής συμμετοχής σας, μέρος και κοινωνοί του νέου εγχειρήματος, καθώς επιθυμούμε ο ενιαίος σύλλογος να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νεολαία του Αγίου Δημητρίου και των όμορων περιοχών. Η πρόσκληση σε συνεργασία ισχύει και για τα υπόλοιπα σωματεία πετοσφαίρισης της περιοχής, με τα οποία είμαστε αντίπαλοι στα γήπεδα αλλά φίλοι στην καθημερινότητα.

Η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία! Με τη βοήθεια όλων σας ευελπιστούμε πως θα πρωταγωνιστήσουμε.

Στόχος μας είναι, τα επόμενα χρόνια, αφού πρώτα ωριμάσουν οι συνθήκες, η ομάδα να αναρριχηθεί στις υψηλότερες βαθμίδες του Ελληνικού βόλεϊ αξιοποιώντας την αγάπη για το άθλημα, την δυναμική και το ταλέντο που υπάρχει στην περιοχή μας.Στο δρόμο μας θα βρούμε πολλά εμπόδια, ήδη βρίσκουμε, αλλά με αφοσίωση στο στόχο και αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε και την πόλη μας αισιοδοξούμε πως θα τα ξεπεράσουμε.

Ξεκινάμε!"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ